به گزارش کنکاش فردا، علی بهادریجهرمی امروز (سهشنبه، نهم اسفندماه) در نشست با خبرنگاران به سفر استانی رئیسجمهوری به بوشهر در پایان این هفته اشاره و اظهار کرد: در جریان این سفر فاز ۱۴ پارس جنوبی که ایرانیترین فاز این میدان مشترک گازی و نشاندهنده توان بالای داخلی است، به بهرهبرداری رسمی میرسد.
وی افزود: با بهرهبرداری کامل از طرح توسعه فاز ۱۴ پارس جنوبی برداشت روزانه از این فاز به بیش از ۵۰ میلیون مترمکعب میرسد و ارزش فرآوردههای صادراتی آن سالانه ۳.۵ میلیارد دلار برآورد میشود.
سخنگوی دولت با اشاره به بهرهبرداری از طرحهای آب شیرینکن بوشهر در این سفر نیز تصریح کرد: طرحهای مپنا با ظرفیت ۳۵ هزار و طرح وحدتیه با ظرفیت ۶۵۰۰ هزار مترمکعب در شبانهروز آب شرب پایداری را برای مردم بوشهر و چند روستای استان تأمین میکند.
بهادریجهرمی با بیان اینکه مرحله نخست خط آبرسانی سیراف به جم نیز پس از ۱۲ سال با کار جهادی دولت سیزدهم، در این سفر به بهرهبرداری میرسد، گفت: این خط آبرسانی قرار است ۱۰ هزار مترمکعب آب از خط کوثر را به شهر جم و شهرک توحید این شهرستان برساند و عطش چند ساله مردم این شهر را برطرف کند.
برنامهای برای افزایش قیمت بنزین وجود ندارد
وی با بیان اینکه دولت همه تلاش خود را برای مدیریت تأمین و مصرف بنزین انجام میدهد، اظهار کرد: از مردم میخواهیم مانند همیشه همراهی خوبی در این زمینه داشته باشند تا در دوران سفرهای نوروزی نیز دچار مشکل نشویم. در این زمینه هم تأکید میکنم دولت به هیچوجه برنامهای برای افزایش قیمت بنزین ندارد، بلکه برنامهریزی برای تأمین سوخت پایدار در ایام نوروز مورد توجه است.
سخنگوی دولت در پاسخ به پرسشی درباره برنامه دولت برای مدیریت مصرف سوخت و احتمال کاهش امکان برداشت از کارت هوشمند سوخت، گفت: ما در حوزههای انرژی ناترازیهایی در تولید و مصرف داشتیم که دولت برنامههایی برای رفع آن داشته که قلب اصلی آن برنامه همراهی دولت و ملت برای مدیریت مصرف است. از مردم برای مدیریت مصرف برق و گاز سپاسگزاریم و در تنشهای آبی هم شاهد همین همراهی در استانهای درگیر بودیم و از آن عبور کردیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
شرکت ملی گاز ایران و صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت بهمنظور حمایت از سرمایهگذاریهای خطرپذیر، طرحهای ساخت داخل و توسعهای اشتغالآفرین تولید بار اول قرارداد امضا کردند.
در هفته منتهی به ۲۶ اسفندماه ۳ میلیون و ۲۸۸ هزار و ۵۶۱ تن انواع کالا و محصول به همراه ۹۰ دستگاه خودرو در مجموع به ارزش بیش از ۳۰ هزار و ۳۴۶ میلیارد تومان در بازار فیزیکی بورس کالای ایران دادوستد شد. صدرنشینان این هفته بورس کالا، سیمان با معامله یک میلیون و ۵۷۹ هزار تن سیمان، سنگ آهن با معامله ۷۸۶ هزار تن و فولاد با دادوستد ۳۴۳ هزار تن بودند.
معاون وزیر صمت در پاسخ به سوال ایسنا، درباره تخصیص ارز مواد اولیه بعد از آغاز به کار مرکز مبادله ارز و طلا و تاثیر نرخ ارز بر قیمتها، گفت: بر اساس سیاستهای بانک مرکزی، عمده نیازهای ارزی تولیدکنندگان در تالار دوم تامین خواهد شد، اما نمیتوان گفت همه کالاها افزایش قیمت خواهند داشت، چون کل مواد اولیه همه کالاها وارداتی نیست.
سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت ضمن تاکید بر اینکه همچنان بار ترافیکی سامانه یکپارچه برای ثبتنام خودروهای داخلی بالاست، از مردم خواست نگران نباشند؛ چرا که قطعا روند ثبتنام ادامه داشته و حتی احتمال تمدید نیز وجود دارد.
دیدگاه بسته شده است.