در خودروهای پیشرفتهتر حتی میتوان یک ربع قبل از عزیمت، سامانههای گرمایشی یا سرمایشی آن را از منزل یا محل کار و از راه دور روشن کرد که هنگام ورود به خودرو در تابستان و زمستان با گرما یا سرمای شدید روبهرو نشد. اگر حق اشتراک را نپردازید دیگر از این خدمات خبری نیست.
فابها یا سوئیچهای کنترل از راه دور از دهه ۱۹۸۰ در بازار آمریکا معرفی شد. جنرال موتورز نصب این امکانات را در کارخانه از سال ۲۰۰۴ شروع کرد. تویوتا استارت از راه دور در خودروها را از سال ۲۰۱۸ در کارخانههای خود آغاز کرد و خودروهای جدیدتر به اودیو پالس و پرمیوم اودیو مجهز شدهاند. کسانی که همان سال ۲۰۱۸ این خودروها را خریداری کردهاند، ۳ سال اول از سخاوت خودروساز بهرهمند بودهاند و نیازی به پرداخت حق اشتراک نداشتند، اما حالا به یک باره متوجه شدهاند که اگر میخواهند از این موهبت بسته خدمات فاب بهرهمند بمانند باید حق اشتراک به تویوتا بپردازند.
در حقیقت تویوتا هیچ چیز را از مشتری مخفی نکرده، اما در دستورالعملهای چاپ شده و دفترچه راهنمای محصولات، در جایی نه خیلی ریز و نه خیلی مخفی به این موضوع اشاره شده است. خیلی ساده و راحت بعد از ۳ سال استفاده از یک خدمت، مشتری متوجه میشود که برای ادامه دریافت همان خدمت باید آبونمان بپردازد.
برای صاحبان خودروهای پیش از ۱۲ نوامبر ۲۰۱۸ هم نیازی به پرداخت حق اشتراک نیست، حتی با اینکه فاب آنها به سامانه ریموت کانکت متصل باشد. شاید تاریخ ذکر شده کمی اتفاقی به نظر برسد، اما همزمان با توقف تراشههای تریجی [نسل سوم] تویوتا است. به بیان دیگر تراشههای محصولات پیش از ۱۲ نوامبر ۲۰۱۸ همخوانی لازم را با شبکههای جدید ندارند که تویوتا بتواند از آنها هم آبونمان بگیرد. فابها نیاز به اتصال به اینترنت ندارند و زمانی که صاحب خودرو به وسیله نقلیهاش نزدیک میشود، این سوئیچهای از راه دور بیسیمی عمل میکنند.
این هم حقیقت دارد که تسلا این مدل نرمافزار و حق اشتراک را در صنعت خودرو باب کرده است. بیشتر نرمافزارهای خودروهای تسلا هر چند وقت یک بار نیاز به روزآمدی و رفع باگ [نقص] پیدا میکنند که مثل آپدیت برنامههای موبایل، خودرو هم آپدیت میشود. حالا نه اینکه خودروهای نو و دستدوم به قدر کافی گران نشدهاند، هزینههای بعد از خرید خودرو هم به شکل تصاعدی رو به افزایش گذاشته است. جنرال موتورز روی ۲۵ میلیارد دلار گردش مالی تا سال ۲۰۳۰ حساب باز کرده است که از خدمات حق اشتراک و روزآمدی نرمافزاری قرار است به دست آید. استلانتیس هم هفته گذشته محاسبه کرده است که تا سال ۲۰۳۰ فقط از همین راه سالانه ۲۳ میلیارد دلار گردش مالی برای این برند خلق کند. اما ممکن است که مشتریان هم خیلی از این ماجرا خرسند نباشند و عطایش را به لقایش ببخشند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
شرکت ملی گاز ایران و صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت بهمنظور حمایت از سرمایهگذاریهای خطرپذیر، طرحهای ساخت داخل و توسعهای اشتغالآفرین تولید بار اول قرارداد امضا کردند.
در هفته منتهی به ۲۶ اسفندماه ۳ میلیون و ۲۸۸ هزار و ۵۶۱ تن انواع کالا و محصول به همراه ۹۰ دستگاه خودرو در مجموع به ارزش بیش از ۳۰ هزار و ۳۴۶ میلیارد تومان در بازار فیزیکی بورس کالای ایران دادوستد شد. صدرنشینان این هفته بورس کالا، سیمان با معامله یک میلیون و ۵۷۹ هزار تن سیمان، سنگ آهن با معامله ۷۸۶ هزار تن و فولاد با دادوستد ۳۴۳ هزار تن بودند.
معاون وزیر صمت در پاسخ به سوال ایسنا، درباره تخصیص ارز مواد اولیه بعد از آغاز به کار مرکز مبادله ارز و طلا و تاثیر نرخ ارز بر قیمتها، گفت: بر اساس سیاستهای بانک مرکزی، عمده نیازهای ارزی تولیدکنندگان در تالار دوم تامین خواهد شد، اما نمیتوان گفت همه کالاها افزایش قیمت خواهند داشت، چون کل مواد اولیه همه کالاها وارداتی نیست.
سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت ضمن تاکید بر اینکه همچنان بار ترافیکی سامانه یکپارچه برای ثبتنام خودروهای داخلی بالاست، از مردم خواست نگران نباشند؛ چرا که قطعا روند ثبتنام ادامه داشته و حتی احتمال تمدید نیز وجود دارد.
دیدگاه بسته شده است.