به گزارش کنکاش فردا؛ به همت جوانان متخصص ایرانی، طراحی و ساخت انواع چراغهای خودرو در کشور بومیسازی شد. برآورد میشود که صنعت تولید چراغ خودرو شامل نیاز خودروسازان داخلی و بازار لوازم یدکی، سالانه بیش از ۱۵ میلیون چراغ را دربر بگیرد.
چراغ خودرو از حدود ۴۰ قطعه مختلف شامل اتصالات برقی، مکانیکی، بازتابدهندههای نور، رفلکتور، ماژول تامین روشنایی و لنز رویی تشکیل شده است. تست کنترل نور و نفوذ آب نیز از مهمترین تستهایی است که برای این محصول انجام میشود.
“علی فرشیدفر” قائممقام توسعه این شرکت دانشبنیان گفت: با توجه به فرایند لایهنشانی فیزیکی بخار که در واقع پوششهای در مقیاس نانومتری را میتوان روی این قطعات به منظور زیباسازی آنها و مقاومسازی سطح آنها انجام داد، موفق به تولید دستگاههای pvd در ایران شده و بومیسازی این دستگاه و تکنولوژی مربوطه را انجام دادیم. این مجموعه دانشبنیان قادر است که انواع چراغهای خودرو در رنگهای متنوع را با مقاومت بالای حرارتی تولید کند.
“رضا نظری” مدیر کنترل کیفیت این شرکت دانشبنیان گفت: بیش از ۹۰ درصد چراغ خودروها در این شرکت دانشبنیان تولید میشود و این شرکت اقدام به ساخت خطوط آبکاری و داخلیسازی خطوط مونتاژ کرده است و از جمله فعالیتهایی که در چند سال اخیر در این مجموعه شکل گرفته، تعامل با ستاد نانو و تولید محصولات در مقیاس و معیار پذیرش ستاد نانو بوده است. در حال حاضر ۱۶ مجموعه چراغ که شامل ۱۶ خودرو میشود را به صورت کامل پوشش دادهایم که شامل چراغهای جلو، چراغهای خطر، چراغهای مهشکن و چراغهای شبنما است.
“مصطفی نخست” مسئول کارخانه پوششهای نانومتری نیز در ادامه گفت: در حوزه پوششهای pvd تا دو سال پیش نزدیک به ۸۰ درصد کالاهای موجود در بازار، خارجی بود که عمدتاً از ترکیه و چین وارد میشد اما امروز موفق شدیم ۸۰ درصد سهم داخلی را متعلق به خود کنیم و نیاز این کالا به خارج از کشور را از بین ببریم ضمن آنکه محصولات این شرکت به کشورهای همسایه از جمله عراق و ترکیه نیز صادر میشود.
PVD یکی از روشهای انباشت در خلاء است که میتواند برای تولید لایههای نازک و پوششها استفاده شود. انباشت بخار فیزیکی یا بهطور خلاصه PVD ، فرایندی است که در آن ماده از یک فاز جامد یا مایع به یک فاز بخار تبدیل شده و سپس دوباره به صورت یک لایه نازک در یک فاز جامد یا مایع بر روی سطح انباشته میشود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
شرکت ملی گاز ایران و صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت بهمنظور حمایت از سرمایهگذاریهای خطرپذیر، طرحهای ساخت داخل و توسعهای اشتغالآفرین تولید بار اول قرارداد امضا کردند.
در هفته منتهی به ۲۶ اسفندماه ۳ میلیون و ۲۸۸ هزار و ۵۶۱ تن انواع کالا و محصول به همراه ۹۰ دستگاه خودرو در مجموع به ارزش بیش از ۳۰ هزار و ۳۴۶ میلیارد تومان در بازار فیزیکی بورس کالای ایران دادوستد شد. صدرنشینان این هفته بورس کالا، سیمان با معامله یک میلیون و ۵۷۹ هزار تن سیمان، سنگ آهن با معامله ۷۸۶ هزار تن و فولاد با دادوستد ۳۴۳ هزار تن بودند.
معاون وزیر صمت در پاسخ به سوال ایسنا، درباره تخصیص ارز مواد اولیه بعد از آغاز به کار مرکز مبادله ارز و طلا و تاثیر نرخ ارز بر قیمتها، گفت: بر اساس سیاستهای بانک مرکزی، عمده نیازهای ارزی تولیدکنندگان در تالار دوم تامین خواهد شد، اما نمیتوان گفت همه کالاها افزایش قیمت خواهند داشت، چون کل مواد اولیه همه کالاها وارداتی نیست.
سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت ضمن تاکید بر اینکه همچنان بار ترافیکی سامانه یکپارچه برای ثبتنام خودروهای داخلی بالاست، از مردم خواست نگران نباشند؛ چرا که قطعا روند ثبتنام ادامه داشته و حتی احتمال تمدید نیز وجود دارد.
دیدگاه بسته شده است.