به گزارش کنکاش فردا، مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه همدان در آیین گشایش این جایگاه گفت: با افتتاح این جایگاه، تعداد جایگاههای عرضه فرآورده نفتی ناحیه ملایر به ۲۶ باب و تعداد جایگاههای استان به ۱۲۶ باب رسید.
امین روستایی در این باره افزود: از تعداد کل جایگاهها، ۷۹ جایگاه عرضه سوخت مایع، ۲۳ جایگاه دو منظوره عرضه سوخت مایع و سیانجی و ۲۴ جایگاه تکمنظوره گاز طبیعی فشرده (سیانجی) است.
وی بیان کرد: برای احداث این جایگاه دومنظوره عرضه بنزین و سیانجی با مساحت ۲ هزار و ۴۵۰ متر مربع و احتساب هزینه خرید زمین، مبلغی معادل ۲۴۰ میلیارد ریال هزینه شده است.
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی تصریح کرد: در جایگاه «هاشمی» با سه دیسپنسر دو نازله عرضه گاز و چهار تلمبه دونازله عرضه بنزین، در مجموع امکان سوختگیری همزمان ۱۲ خودرو سبک (هشت دستگاه بنزینسوز و چهار دستگاه گازسوز) وجود داشته و بهصورت مستقیم برای ۱۴ نفر شغل ایجاد شده است.
روستایی از پیادهسازی کامل زیرساختهای موردنیاز طرح کهاب در این جایگاه و اجرای مراحل سهگانه این طرح در این جایگاه سوخت خبر داد و افزود: سهم جمعیتی شهرستان ملایر از توزیع جایگاههای سوخت استان همدان ۱۷ درصد و سهم مصرف بنزین این شهرستان از کل سوخت مصرفی استان ۱۶ درصد است و ۲۱ درصد جایگاههای منطقه در این ناحیه قرار دارد.
وی به سیاستهای صیانتی و اجرای طرح مدیریت توزیع سوخت نیز اشاره و بیان کرد: مدیریت توزیع و مصرف بهطور موازی باید بهینه شود تا بدون مشکل، پایداری سوخترسانی را به همه بخشهای مصرف داشته باشیم.
بر پایه این گزارش، جایگاه هاشمی در داخل شهر ملایر و بلوار کمربندی به سمت شهر اراک قرار گرفته که در این مسیر میتواند میزبان شایستهای برای شهروندان ملایری و همچنین مسافران عازم مرکز و جنوب کشور باشد. این جایگاه با حضور فرزاد قاسمی، استاندار همدان، احد آزادیخواه، نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی، امین روستایی، مدیر منطقه همدان و جمعی از مقامهای استانی و شهرستان ملایر به بهرهبرداری رسید.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
شرکت ملی گاز ایران و صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت بهمنظور حمایت از سرمایهگذاریهای خطرپذیر، طرحهای ساخت داخل و توسعهای اشتغالآفرین تولید بار اول قرارداد امضا کردند.
در هفته منتهی به ۲۶ اسفندماه ۳ میلیون و ۲۸۸ هزار و ۵۶۱ تن انواع کالا و محصول به همراه ۹۰ دستگاه خودرو در مجموع به ارزش بیش از ۳۰ هزار و ۳۴۶ میلیارد تومان در بازار فیزیکی بورس کالای ایران دادوستد شد. صدرنشینان این هفته بورس کالا، سیمان با معامله یک میلیون و ۵۷۹ هزار تن سیمان، سنگ آهن با معامله ۷۸۶ هزار تن و فولاد با دادوستد ۳۴۳ هزار تن بودند.
معاون وزیر صمت در پاسخ به سوال ایسنا، درباره تخصیص ارز مواد اولیه بعد از آغاز به کار مرکز مبادله ارز و طلا و تاثیر نرخ ارز بر قیمتها، گفت: بر اساس سیاستهای بانک مرکزی، عمده نیازهای ارزی تولیدکنندگان در تالار دوم تامین خواهد شد، اما نمیتوان گفت همه کالاها افزایش قیمت خواهند داشت، چون کل مواد اولیه همه کالاها وارداتی نیست.
سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت ضمن تاکید بر اینکه همچنان بار ترافیکی سامانه یکپارچه برای ثبتنام خودروهای داخلی بالاست، از مردم خواست نگران نباشند؛ چرا که قطعا روند ثبتنام ادامه داشته و حتی احتمال تمدید نیز وجود دارد.
دیدگاه بسته شده است.