به گزارش کنکاش فردا، مهدی میرکو روز سه شنبه افزود: طی ارزیابی های صورت گرفته توسط کارشناسان معاون آموزش و پژوهش وزارت صنعت ، معدن و تجارت، واحد تحقیق و توسعه شرکت تولیدی شیمیایی کلران سمنان به عنوان واحد تحقیق و توسعه نمونه کشوری انتخاب شد.
وی افزود: این شرکت تولیدی بر اساس شاخص هایی از قبیل طرح های تحقیقاتی ، امکانات نرم افزاری و تجهیزات آزمایشگاهی ، هزینه تحقیقات ، اثر بخش بودن تحقیقات بر رشد فروش و صادرات موفق به کسب رتبه نمونه کشوری تحقیق و توسعه شد.
رئیس اداره آموزش ، پژوهش و فناوری سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان سمنان با اشاره به شاخص های ارزیابی و انتخاب واحدهای نمونه تحقیق و توسعه اظهار داشت: شناسایی نیازهای روز بازار مشتریان ، توسعه تجارت و ایجاد موقعیت های رشد و سودآوری برای شرکت ، تدوین راهبرد جهت ایجاد تعامل و رابطه بین مشتریان و گسترش فرصتهای جدید در کسب و کار از مهمترین شاخص های ارزیابی بود.
میرکو تصریح کرد: شرکتهای صنعتی و معدنی با دریافت پروانه تحقیق و توسعه می توانند از مزایای آن شامل استفاده بهینه از تسهیلات دولتی شامل معافیتهای مالیاتی ، تسهیل در امر صادرات ، تخصیص وامهای کم بهره ، تسهیلات گمرکی، برای آن واحد و نیز مشارکت فعال در اجرای برنامه ها و تحقق اهداف تعیین شده بهره مند شوند.
وی ادامه داد: پروانه تحقیق و توسعه برای کلیه متقاضیان و فعالانی که دارای پروانه بهرهبرداری صنعتی هستند قابلیت صدور دارد و در صورت احراز شرایط لازم برای آنان پروانه تحقیق و توسعه ( R&D ) صادر می شود.
شرکت تولیدی شیمیایی کلران در شهرک صنعتی بزرگ سمنان، با سه دهه سابقه فعالیت، تولیدکننده کلر مایع، هیپوکلریت سدیم و کلسیم، اسید کلریدریک، هیدروکسید سدیم و کلسیم کلراید است که به مصرف بسیاری از واحدهای تولیدی کشور می رسد.
استان سمنان یکهزار و ۷۰۰ واحد صنعتی و تولیدی دارد که ۳۷ درصد از اشتغال استان را تامین کرده اند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
شرکت ملی گاز ایران و صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت بهمنظور حمایت از سرمایهگذاریهای خطرپذیر، طرحهای ساخت داخل و توسعهای اشتغالآفرین تولید بار اول قرارداد امضا کردند.
در هفته منتهی به ۲۶ اسفندماه ۳ میلیون و ۲۸۸ هزار و ۵۶۱ تن انواع کالا و محصول به همراه ۹۰ دستگاه خودرو در مجموع به ارزش بیش از ۳۰ هزار و ۳۴۶ میلیارد تومان در بازار فیزیکی بورس کالای ایران دادوستد شد. صدرنشینان این هفته بورس کالا، سیمان با معامله یک میلیون و ۵۷۹ هزار تن سیمان، سنگ آهن با معامله ۷۸۶ هزار تن و فولاد با دادوستد ۳۴۳ هزار تن بودند.
معاون وزیر صمت در پاسخ به سوال ایسنا، درباره تخصیص ارز مواد اولیه بعد از آغاز به کار مرکز مبادله ارز و طلا و تاثیر نرخ ارز بر قیمتها، گفت: بر اساس سیاستهای بانک مرکزی، عمده نیازهای ارزی تولیدکنندگان در تالار دوم تامین خواهد شد، اما نمیتوان گفت همه کالاها افزایش قیمت خواهند داشت، چون کل مواد اولیه همه کالاها وارداتی نیست.
سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت ضمن تاکید بر اینکه همچنان بار ترافیکی سامانه یکپارچه برای ثبتنام خودروهای داخلی بالاست، از مردم خواست نگران نباشند؛ چرا که قطعا روند ثبتنام ادامه داشته و حتی احتمال تمدید نیز وجود دارد.
دیدگاه بسته شده است.