به گزارش کنکاش فردا، «سیدروح اله لطیفی» اظهار داشت: با رشد تولید و صادرات محصولات مرتبط با آهن از محصول نیمهتمام، انواع میله، شمش و صفحات آهنی یا فولادی در هشت ماهه امسال بیش از ۴.۵ میلیارد دلار با بیش از ۲۵ کد تعرفه صادر شد که ۱۴.۵ درصد کل صادرات ۳۱ میلیارد دلاری کشور در این مدت را به خود اختصاص داده است.
وی افزود: پارسال ۱۱ میلیون و ۶۷ هزار و ۹۴ تن انواع محصول مرتبط با آهن و فولاد به ارزش سه میلیارد و ۷۳۵ میلیون و ۷۰۲ هزار و ۲۵۳ دلار صادر شده بود که ۲ میلیون و ۲۳۰ هزار و ۳۵ تن آن انواع سنگ آهن و مشتقات مربوطه به ارزش ۱۰۵ میلیون و ۵۹۵ هزار و ۶۸۸ دلار و هشت میلیون و ۸۳۷ هزار و ۵۹ تن آن محصولات مرتبط با آهن و فولاد به ارزش سه میلیارد و ۶۳۰ میلیون و ۱۰۶ هزار و ۵۶۵ دلار بوده است که کمتر از سه درصد ارزش کالای صادره سنگ آهن و بقیه محصولات نیمه تمام و نهایی بود.
سخنگوی گمرک بیانداشت: تا پایان آبانماه امسال، صادرات محصولات آهنی بیش از ۸۰۰ میلیون دلار از کل صادرات یکسال گذشته بیشتر شده است به گونهای که سه محصول آهنی در این مدت در فهرست ۱۰ قلم نخست کالای صادراتی کشور قرار گرفته است.
وی خاطرنشانکرد: یک میلیون و ۶۱۲ هزار تن محصولات نیمه تمام از آهن به ارزش یک میلیارد و ۱۴۸ میلیون دلار، یک میلیون و ۷۶۲ هزار تن شمش آهن یا فولاد به ارزش یک میلیارد و ۷۲ میلیون دلار و یک میلیون و ۲۶۲ هزار تن انواع میلههای آهنی به ارزش ۸۵۰ میلیون دلار در هشت ماهه سال جاری صادر شد.
لطیفی گفت: این سه محصول به ترتیب در جایگاه چهارم، ششم و دهم کالاهای صادراتی ایران تا پایان آبانماه قرار گرفتند.
وی اضافهکرد: محصولات نیمهتمام از آهن، ۲ درصد وزن و ۳.۷ درصد ارزش کل صادرات کشور را به خود اختصاص داده که صادرات این محصول نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۶۷ درصد در وزن و ۲۲۱ درصد در ارزش رشد داشته است.
این مسوول بیانداشت: انواع شمش آهنی و فولادی نیز ۲.۱ درصد وزن و ۳.۴ درصد ارزش کل صادرات کشور را به خود اختصاص داده و رشد ۴۴ درصدی در وزن و ۱۴۹ درصدی در ارزش داشته است.
لطیفی خاطرنشانکرد: ۱.۵ درصد وزن و ۲.۷ درصد ارزش صادرات کشور به میلههای آهنی و فولادی اختصاص داشته که نسبت به مدت مشابه سال قبل از نظر وزنی ۶۲ درصد و از لحاظ ارزش ۱۶۸ درصد رشد داشته است.
به گزارش ایرنا، بر اساس آخرین اعلام گمرک، کل تجارت خارجی کشور تا پایان آبان ماه ۱۱۰ میلیون و ۳۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۶۳ میلیارد و ۱۰۰ میلیون دلار بود که سهم صادرات ۸۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن به ارزش ۳۱ میلیارد و ۱۰۰ میلیون دلار و سهم واردات ۲۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۳۲ میلیارد دلار بوده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
شرکت ملی گاز ایران و صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت بهمنظور حمایت از سرمایهگذاریهای خطرپذیر، طرحهای ساخت داخل و توسعهای اشتغالآفرین تولید بار اول قرارداد امضا کردند.
در هفته منتهی به ۲۶ اسفندماه ۳ میلیون و ۲۸۸ هزار و ۵۶۱ تن انواع کالا و محصول به همراه ۹۰ دستگاه خودرو در مجموع به ارزش بیش از ۳۰ هزار و ۳۴۶ میلیارد تومان در بازار فیزیکی بورس کالای ایران دادوستد شد. صدرنشینان این هفته بورس کالا، سیمان با معامله یک میلیون و ۵۷۹ هزار تن سیمان، سنگ آهن با معامله ۷۸۶ هزار تن و فولاد با دادوستد ۳۴۳ هزار تن بودند.
معاون وزیر صمت در پاسخ به سوال ایسنا، درباره تخصیص ارز مواد اولیه بعد از آغاز به کار مرکز مبادله ارز و طلا و تاثیر نرخ ارز بر قیمتها، گفت: بر اساس سیاستهای بانک مرکزی، عمده نیازهای ارزی تولیدکنندگان در تالار دوم تامین خواهد شد، اما نمیتوان گفت همه کالاها افزایش قیمت خواهند داشت، چون کل مواد اولیه همه کالاها وارداتی نیست.
سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت ضمن تاکید بر اینکه همچنان بار ترافیکی سامانه یکپارچه برای ثبتنام خودروهای داخلی بالاست، از مردم خواست نگران نباشند؛ چرا که قطعا روند ثبتنام ادامه داشته و حتی احتمال تمدید نیز وجود دارد.
دیدگاه بسته شده است.