به گزارش کنکاش فردا، مهدی صفوی اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون تعداد ۲۰۹ فقره جواز تأسیس صنعتی با پیشبینی سرمایهگذاری ۵۶ هزار و ۹۳۱ میلیارد ریال و پیشبینی اشتغال پنج هزار و ۷۱۰ نفر در استان بوشهر صادر شده است.
وی افزود: در زمان حاضر ۲۴۸ واحد معدنی دارای مجوز در این استان فعال است که سالانه ۲۶ میلیون و ۳۸ هزار تن انواع مواد معدنی از آنها استخراج، عرضه و به بازارهای خارجی صادر میشود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر تصریح کرد: مواد معدنی استخراجی از معادن استان بوشهر بیشتر شامل سنگ لاشه، مارن، واریزه کوهی، سنگ آهک، سنگ گچ و مرمریت است که برای یکهزار و ۳۵۶ نفر اشتغالزایی داشته است.
صفوی ادامه داد: از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم تاکنون پنج پروژه ایجاد راه دسترسی به معادن استان بوشهر از سوی سازمــان توسعـه و نوســـازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) و اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر به بهرهبرداری رسیده است.
وی عنوان کرد: راه دسترسی معادن اشکالی آباد تنگستان و تلخاب و تنگ پلنگی دشتی از سوی ایمیدرو تکمیل و تحویل شد و مطالعات اولیه ایجاد راه ۲ معدن امیر دیوان جاشک (دشتی) و دره سامان (دشتستان) نیز از سوی این سازمان انجام شده است.
صفوی اضافه کرد: در سال ۱۴۰۱ از محل اعتبار ارسالی وزارت صنعت، معدن و تجارت به استان بوشهر، ۲ پروژه راهسازی با طول ۲ کیلومتر انجام شده و فاز یک معادن دره سامان (برازجان) نیز برق رسانی شده است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر یادآور شد: مجاورت با کشورهای حاشیه خلیج فارس، منابع غنی فرآوردههای دریایی، امکانات مربوط به پرورش آبزیان بویژه میگو، وجود تأسیسات بندری مناسب، کشت وسیع نخلها و تولید بیش از ۱۳۰ هزار تن محصول خرما از جمله فرصتهای مطلوب برای ایجاد سرمایههای صنعتی در استان بوشهر است.
وی ادامه داد: از دیگر ظرفیتهای این بخش در استان بوشهر می توان به وجود ذخایر و منابع غنی نفت و گاز در پارس جنوبی به عنوان بزرگترین میدان گازی جهان، وجود بزرگترین پایانه نفتی کشور در جزیره خارگ، پالایشگاه گاز فجر جم و پتروشیمی جزیره خارگ و دهها واحد پالایشگاهی و پتروشیمی در حال احداث و وجود منابع غنی معدنی اشاره کرد.
صفوی یادآور شد: علاوه بر توانمندیهای مذکور وجود ۱۹ شهرک و نواحی صنعتی و ۴ منطقه ویژه اقتصادی در سطح استان بوشهر از جمله زیرساختهای استان بوشهر برای ایجاد و توسعه واحد صنعتی در زمینههای مختلف است.
مدیرکل صمت استان بوشهر گفت: به صورت ویژه و مستمر، دبیرخانه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان آمادگی لازم برای رفع مسائل و مشکلات هر یک از بنگاههای اقتصادی در زمینههای مختلف نظیر مسائل بانکی، امور مالیاتی و تأمین اجتماعی دارد.
وی عنوان کرد: با توجه به حمایتهای مسئولان به صورت ویژه از بخش تولید و اشتغال، شاهد رشد و شکوفایی اقتصادی در استان هستیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
شرکت ملی گاز ایران و صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت بهمنظور حمایت از سرمایهگذاریهای خطرپذیر، طرحهای ساخت داخل و توسعهای اشتغالآفرین تولید بار اول قرارداد امضا کردند.
در هفته منتهی به ۲۶ اسفندماه ۳ میلیون و ۲۸۸ هزار و ۵۶۱ تن انواع کالا و محصول به همراه ۹۰ دستگاه خودرو در مجموع به ارزش بیش از ۳۰ هزار و ۳۴۶ میلیارد تومان در بازار فیزیکی بورس کالای ایران دادوستد شد. صدرنشینان این هفته بورس کالا، سیمان با معامله یک میلیون و ۵۷۹ هزار تن سیمان، سنگ آهن با معامله ۷۸۶ هزار تن و فولاد با دادوستد ۳۴۳ هزار تن بودند.
معاون وزیر صمت در پاسخ به سوال ایسنا، درباره تخصیص ارز مواد اولیه بعد از آغاز به کار مرکز مبادله ارز و طلا و تاثیر نرخ ارز بر قیمتها، گفت: بر اساس سیاستهای بانک مرکزی، عمده نیازهای ارزی تولیدکنندگان در تالار دوم تامین خواهد شد، اما نمیتوان گفت همه کالاها افزایش قیمت خواهند داشت، چون کل مواد اولیه همه کالاها وارداتی نیست.
سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت ضمن تاکید بر اینکه همچنان بار ترافیکی سامانه یکپارچه برای ثبتنام خودروهای داخلی بالاست، از مردم خواست نگران نباشند؛ چرا که قطعا روند ثبتنام ادامه داشته و حتی احتمال تمدید نیز وجود دارد.
دیدگاه بسته شده است.