به گزارش کنکاش فردا، سردار محسن ساسانی، جانشین رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور در جریان بازدید از منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس ضمن بیان این مطلب گفت: ۵۰ در صد صادرات و واردات کشور در این استان انجام و ۴۰ درصد سوخت کشور نیز در این استان تأمین میشود و همین موارد ضرورت توجه به مسائل پدافندی را در هرمزگان بیش از پیش برجسته میکند. وی ادامه داد: در این منطقه استراتژیک، آموزش مدیران شرکت های مستقر در این منطقه، در حوزه پدافند غیرعامل اهمیت بالایی دارد.
نیازمند سرمایه گذاری در حوزه دفاعی و سایبری جانشین رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور تصریح کرد: در شرایط کنونی دشمن در حوزه اقتصاد در حال ایجاد چالش است و امروز نوع تهدیدات تغییر کرده و هر کجا جنگی اتفاق میافتد باید فرماندهی مرتبط با آن در رأس قرار گیرد. وی افزود: در عرصه اقتصادی ما بیشترین ضعفها را داریم و اکنون دشمنان در حوزه اقتصاد در حال ضربه وارد کردن به ما هستند و رقبا نیز در بازار ما را به چالش میکشند. در واقع، دشمن علاوه بر اقدامات خرابکارانه فیزیکی، اقدامات سایبری نیز انجام می دهد و در نتیجه نیاز است روی این ۲ حوزه سرمایه گذاری شود. جانشین رئیس سازمان پدافند غیرعامل با بیان اینکه در این سازمان واحدی برای رصد فعالیت سایر کشورها در زمان صلح و جنگ وجود دارد، بیان داشت: این واحد تجزیه و تحلیل دادهها را انجام و در اختیار فرمانده برای اجرایی کردن عملیات قرار میدهد. وی افزود اطلاعات مربوط به حوزه بازار و تجارت مهم است و رقبای ما نیز همواره سعی دارند تا هر چه سریعتر به دادهها دسترسی پیدا کنند. بنابراین، کشورهایی میتوانند در حوزه کسبوکار و فعالیتهای تجاری باقی بمانند که دسترسی دقیقتری به داده و اطلاعات مربوط به بازار را داشته باشند
پیگیری موضوع پدافند غیر عامل در منطقه خلیج فارس خلج طهرانی در این نشست با تأکید بر اهمیت مباحث حوزه پدافند غیرعامل، بیان داشت: همانگونه که برای اجرای طرحهای توسعهای، پیمانکار آب، گاز و برق جذب میکنیم باید در تمامی این حوزهها گروهی نیز مباحث پدافند غیرعامل را بررسی کنند تا خطرات به حداقل برسد. وی اضافه کرد: در مقابل سرمایهگذارانی که برای تکمیل یک پروژه کل دارایی خود را هزینه می کنند، مسئولیت داریم و باید اعتماد آنها را جلب کنیم و یکی از راههای اعتمادسازی در میان سرمایهگذاران و افزایش سرمایهپذیری، توجه بیشتر به مباحث پدافند غیرعامل است. مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس سپس ضمن تشریح اهمیت پدافند غیرعامل برای ایجاد توسعه اقتصادی، تصریح کرد: در زمینه پدافند غیرعامل باید مسئله آموزش را بیش از پیش مدنظر قرار دهیم و بر این حوزه، نگاه تخصصی حاکم شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
شرکت ملی گاز ایران و صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت بهمنظور حمایت از سرمایهگذاریهای خطرپذیر، طرحهای ساخت داخل و توسعهای اشتغالآفرین تولید بار اول قرارداد امضا کردند.
در هفته منتهی به ۲۶ اسفندماه ۳ میلیون و ۲۸۸ هزار و ۵۶۱ تن انواع کالا و محصول به همراه ۹۰ دستگاه خودرو در مجموع به ارزش بیش از ۳۰ هزار و ۳۴۶ میلیارد تومان در بازار فیزیکی بورس کالای ایران دادوستد شد. صدرنشینان این هفته بورس کالا، سیمان با معامله یک میلیون و ۵۷۹ هزار تن سیمان، سنگ آهن با معامله ۷۸۶ هزار تن و فولاد با دادوستد ۳۴۳ هزار تن بودند.
معاون وزیر صمت در پاسخ به سوال ایسنا، درباره تخصیص ارز مواد اولیه بعد از آغاز به کار مرکز مبادله ارز و طلا و تاثیر نرخ ارز بر قیمتها، گفت: بر اساس سیاستهای بانک مرکزی، عمده نیازهای ارزی تولیدکنندگان در تالار دوم تامین خواهد شد، اما نمیتوان گفت همه کالاها افزایش قیمت خواهند داشت، چون کل مواد اولیه همه کالاها وارداتی نیست.
سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت ضمن تاکید بر اینکه همچنان بار ترافیکی سامانه یکپارچه برای ثبتنام خودروهای داخلی بالاست، از مردم خواست نگران نباشند؛ چرا که قطعا روند ثبتنام ادامه داشته و حتی احتمال تمدید نیز وجود دارد.
دیدگاه بسته شده است.