به گزارش کنکاش فردا، احسان انصاری، مدیرعامل منطقه ویژه لامرد، با اشاره به ارزش تقریبی ۲۰ هزار میلیارد ریالی قراردادهای توسعه زیرساختها در منطقه ویژه اقتصادی لامرد، تصریح کرد: این میزان سرمایهگذاری در پروژههای زیرساخت منطقه صورت گرفته که از جمله آنها می توان به عملیات اجرایی احداث زیرساختهای سیویل، احداث خط انتقال برق ۱۳۲ کیلو ولت، احداث سوله انبار گمرک و سوله انبار منطقه و هم چنین نصب و راه اندازی باسکول دوم منطقه ویژه، اشاره کرد.
انصاری در ادامه با اشاره به سرمایه گذاریهای جدید در منطقه افزود: از جمله سرمایه گذاریهای صورت گرفته در منطقه ویژه اقتصادی لامرد، انعقاد قرارداد احداث دو مجتمع پتروپالایشگاهی با حجم سرمایه گذاری بالغ بر ۲۰۰ میلیون دلار با مشارکت ستاد اجرایی فرمان امام و پیش بینی حضور دو پتروشیمی دیگر تا پایان سال است.
وی اظهار امیدواری کرد که با احداث و ایجاد پتروشیمیها در منطقه شاهد تحول و رونق در تولید و ایجاد اشتغال پایدار خواهیم بود.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد در ادامه با اشاره به دو طرح مهم و ملی در منطقه اظهار داشت: خرید تضمینی آب از سرمایه گذار بخش خصوصی در قالب طرح انتقال آب از خلیج فارس به منطقه ویژه اقتصادی لامرد و بسترسازی آن برای توسعه در سطح استان و کشور همچنین عملیات احداث آزاد راه لامرد به پارسیان برای سهولت دسترسی به اسکله بندر پارسیان را میتوان از دیگر اقدامات برجسته منطقه اقتصادی لامرد و سازمان ایمیدرو نام برد و خاطر نشان کرد که ارزش حدودی پروژه های مذکور بالغ بر ۶۰ هزار میلیارد ریال تخمین زده می شود.
انصاری در حوزه مسئولیتهای اجتماعی منطقه ویژه اقتصادی لامرد و سازمان ایمیدرو، به آغاز عملیات اجرایی باند دوم محور لامرد به خنج اشاره کرد و افزود: با مشارکت ایمیدرو مراحل اولیه اجرای پروژه دو بانده کردن جاده روبروی منطقه ویژه به منظور کاهش خطرات و حوادث جاده ای آغاز شده است.
وی همچنین کمک و حمایت از روستاهای مجاور آسیب دیده از سیل را در راستای مسئولیت های اجتماعی این منطقه دانست و افزود: در پی بارندگیهای سیل آسا در لامرد و خسارت به مردم، منطقه ویژه اقتصادی لامرد عزم خود را در جهت کمک به مردم روستاهای همجوار جزم کرد و به همین منظور آبرسانی از منطقه ویژه به روستای مجاور و احداث ساختمان مسکونی برای دو خانواده آسیب دیده از سیل با اقدام خیرخواهانه ی پیمانکاران منطقه ویژه اقتصادی لامرد در دستور کار قرار گرفت.
لازم به ذکر است منطقه ویژه اقتصادی لامرد از مجموعه های تحت پوشش سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) در جنوب استان فارس و همجوار با دو استان هرمزگان و بوشهر (عسلویه) قرار دارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
شرکت ملی گاز ایران و صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت بهمنظور حمایت از سرمایهگذاریهای خطرپذیر، طرحهای ساخت داخل و توسعهای اشتغالآفرین تولید بار اول قرارداد امضا کردند.
در هفته منتهی به ۲۶ اسفندماه ۳ میلیون و ۲۸۸ هزار و ۵۶۱ تن انواع کالا و محصول به همراه ۹۰ دستگاه خودرو در مجموع به ارزش بیش از ۳۰ هزار و ۳۴۶ میلیارد تومان در بازار فیزیکی بورس کالای ایران دادوستد شد. صدرنشینان این هفته بورس کالا، سیمان با معامله یک میلیون و ۵۷۹ هزار تن سیمان، سنگ آهن با معامله ۷۸۶ هزار تن و فولاد با دادوستد ۳۴۳ هزار تن بودند.
معاون وزیر صمت در پاسخ به سوال ایسنا، درباره تخصیص ارز مواد اولیه بعد از آغاز به کار مرکز مبادله ارز و طلا و تاثیر نرخ ارز بر قیمتها، گفت: بر اساس سیاستهای بانک مرکزی، عمده نیازهای ارزی تولیدکنندگان در تالار دوم تامین خواهد شد، اما نمیتوان گفت همه کالاها افزایش قیمت خواهند داشت، چون کل مواد اولیه همه کالاها وارداتی نیست.
سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت ضمن تاکید بر اینکه همچنان بار ترافیکی سامانه یکپارچه برای ثبتنام خودروهای داخلی بالاست، از مردم خواست نگران نباشند؛ چرا که قطعا روند ثبتنام ادامه داشته و حتی احتمال تمدید نیز وجود دارد.
دیدگاه بسته شده است.