صندوق‌های قرض‌الحسنه پیشران بانکداری اسلامی در اقتصاد خرد

مسئول بسیج سازندگی گفت: صندوق‌های قرض‌الحسنه پیشران بانکداری اسلامی در اقتصاد خرد هستند که بر اساس ظرفیت هر منطقه گسترش می یابند.

به گزارش کنکاش فردا، سردار محمد زهرایی صبح چهارشنبه در آئین بهره‌برداری از ۶۲۰ کارگاه اشتغال خرد خانگی و تجلیل از فعالان صندوق‌های قرض‌الحسنه خراسان‌جنوبی اظهارکرد: امروزه مردم از ما کار تخصصی می‌خواهند.

رئیس بسیج سازندگی با اشاره به محرومیت‌زدایی مردم پایه بیان‌کرد: با توجه به شیوه مردمی دولت جدید در هفته بسیج با رئیس جمهور دیدار داشتیم و بسته جامع محرومیت‌زدایی و مردم پایگی را ارائه کردیم.

زهرایی با اشاره به اینکه بسیج مردم را به عرصه‌های مختلف برای حل نظام مسائل می‌آورد، افزود: یک رویکرد حرف از نمی‌توانیم و نمی‌شود، می‌زند که به آن یخ‌زدگی اراده‌ها می‌گوئیم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر دولتی داریم که حرف از می‌توانیم می‌زند، گفت: چنین دولتی باید تصمیم‌های سختی در حوزه مسکن، نهاده، ارز ترجیحی و نهاده‌ها بگیرد که بی شک در این موارد نیاز به کمک مردم نیز دارد.

مسئول بسیج سازندگی کشور با اشاره به اینکه صندوق‌های قرض‌الحسنه پیشران حرکت در بانک‌داری اسلامی در اقتصاد خرد است، گفت: باید بپذیریم که نوکر و خادم مردم هستیم.

زهرایی با بیان اینکه ۹۲ قرارگاه محرومیت‌زدایی در کشور عملیات می‌کنند، اظهارکرد: در مورد صندوق‌های قرض الحسنه باید به سمت کیفی‌سازی برویم و از این جهت امسال تنها دو هزار صندوق در برنامه داریم.

وی گفت: امیدواریم روزی بتوانیم در خراسان‌جنوبی از همه ظرفیت‌های روی زمین و معدنی و…استفاده کرده و بیکاری در استان کاهش یابد.