مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش عنوان کرد

افتخارآفرینی پولادگران «کاوه» با ثبت رکوردهای جهش تولید

مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش از ثبت دو رکوردشکنی تولید فراتر از انتظار محصول آهن اسفنجی و شمش فولادی بیلت در این مجتمع تولیدی طی فروردین ماه ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: جهش تولید، رویکردی مستمر و عنصری کلیدی در فرهنگ سازمانی شرکت «SKS» است.

به گزارش کنکاش فردا، مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش از ثبت دو رکوردشکنی تولید فراتر از انتظار محصول آهن اسفنجی و شمش فولادی بیلت در این مجتمع تولیدی طی فروردین ماه ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: جهش تولید، رویکردی مستمر و عنصری کلیدی در فرهنگ سازمانی شرکت «SKS» است.

سیدعباس حسینی جهش تولید را رویکردی مستمر و عنصری کلیدی در فرهنگ سازمانی شرکت فولاد کاوه جنوب کیش دانست و اظهار داشت: طلایه‌داران خط مقدم جبهه اقتصادی در کارخانه‌های فولادسازی و آهن‌سازی مجتمع فولاد کاوه جنوب کیش، موفق شدند سال جدید را با رکوردشکنی‌های چشمگیر و خیره‌کننده‌ای آغاز کنند تا نویدبخش سالی نیکو و پربرکت برای خانواده بزرگ «SKS» و صنعت فولاد ایران باشند.

وی افزود: این رکوردشکنی‌ها مبتنی بر عوامل متعددی از جمله نوآوری‌های مدیریتی و ابتکار عمل بدنه کارشناسی و تیم فنی مهندسی شرکت، بهره‌گیری از فناوری‌های روزآمد و به‌کارگیری ظرفیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان و استفاده از توان داخلی با توجه به رویکرد بومی‌سازی بوده است.

به گفته مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش، مجتمع «SKS» در فروردین ماه ۱۴۰۳ که نخستین ماه فصل بهار سال «جهش تولید با مشارکت مردم» است، موفق شد با پشتوانه ابتکارات و اقدامات متعدد در زمینه ارتقای راندمان، خلق روش‌های نوآورانه و به‌کارگیری فناوری‌های روز دنیا، با اختلاف از رکورد پیشین در تولید ماهیانه آهن اسفنجی عملیات داشته باشد که ۱۱ درصد بالاتر از ظرفیت اسمی است.

حسینی با اشاره به رکورد پیشین ثبت شده تولید ماهیانه ۱۸۵ هزار و ۷۴۰ تن آهن اسفنجی در این مجتمع، خاطرنشان کرد: واحد آهن سازی در فروردین ماه و پس از رکورشکنی جدید در تولید روزانه ( ۶ هزار و ۲۴۵ هزار تن اسفنجی در اول فروردین ۱۴۰۳)، به بیشینه تولید خود پس از بهره‌برداری رسید و رکورد دور از دسترس ۱۹۲ هزار و ۱۸۳ تن آهن اسفنجی در ماه را به ثبت رسانید.

وی همچنین به دستاورد مهم دیگر «SKS» در حوزه جهش تولید نیز اشاره کرد و با اشاره به ثبت سه مورد رکوردزنی روزانه در تولید شمش فولادی، گفت: با عنایت الهی و تلاش و همت ستودنی کارکنان و مدیران مجتمع فولاد کاوه، پولادگران حماسه‌آفرین کارخانه فولادسازی موفق شدند با ثبت رکورد ۱۹۶ هزار و ۵۷۰ تن تولید شمش بیلت در فروردین ماه، از رقم رکورد پیشین (۱۸۲ هزار و ۷۴۰ تن) نیز فراتر بروند و سال جدید کاری را با جهش تولید آغاز کنند.

مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش ضمن تشریح دستاوردهای پیشین، یادآور شد: پولادمردان سبزآبی پوش فولاد کاوه در نخستین روز فروردین ماه ۱۴۰۳، با ثبت رکورد ۴۴ ذوب و تولید هفت هزار و ۵۸۸ تن شمش فولادی، سال جدید را با شگفت‌آفرینی آغاز کردند. در شانزدهمین روز فروردین ماه با ثبت ۴۵ ذوب و تولید هفت هزار و ۸۸۲ تن شمش بیلت، حماسه‌آفرینی خود را تداوم بخشیدند و در سی امین روز فروردین ماه با ثبت ۴۶ ذوب و تولید هشت هزار و ۳۴ تن شمش، یک ماه پرافتخار و برگ‌های زرین دیگری بر صحیفه افتخارات این شرکت افزودند.

حسینی با بیان تحلیلی پیرامون عوامل موثر در زمینه ثبت رکورد ماهیانه تولید کارخانه‌های فولادسازی و آهن سازی این شرکت، همچنین سه مورد رکورد روزانه در تولید شمش بیلت و یک بار رکوردزنی روزانه در آهن اسفنجی، تصریح کرد: این دستاوردهای ارزشمند محصول توکل به ذات اقدس پروردگار و اعتماد به عنایت الهی، کار تیمی منسجم، خودباوری و باورمندی کارکنان شرکت به توانمندی های درونی، اعتماد به دانش فنی متخصصان داخلی و همچنین بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی است که در اوج شرایط تحریمی، با مشاوره علمی و بومی‌سازی قطعات کلیدی مورد نیاز کارخانجات آهن‌سازی و فولادسازی توانستند جهت ساز و اثرگذار در مسیر تعالی صنعت فولاد ایران باشند.

وی در پایان با اشاره به موثر بودن تامین پایدار منابع انرژی از جمله برق و گاز از سوی دولت در راستای مانع زدایی از تولید، یادآور شد: در فروردین ماه امسال که هیچ گونه محدودیتی در تامین برق و گاز نداشتیم، کارخانه‌های شرکت فولاد کاوه توانستند نه تنها فراتر از برنامه واقعی بلکه بیشتر از ظرفیت اسمی نیز تولید داشته باشند؛ بر همین اساس، اگر در سایر فصول سال هم این محدودیت انرژی در صنعت فولاد اعمال نشود، می توانیم منویات مقام معظم رهبری در هدف‌گذاری شعار سال یعنی «جهش تولید با مشارکت مردم» را به صورت عملی و علمی، محقق کنیم.