بزرگترین کشتارگاه صنعتی دام شرق کشور در خراسان‌ جنوبی افتتاح شد

بزرگترین کشتارگاه صنعتی دام شرق کشور با ۱۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری همزمان با نهمین روز دهه فجر در منطقه آرک شهرستان خوسف افتتاح شد.

به گزارش کنکاش فردا، جواد قناعت، استاندار خراسان جنوبی در این مراسم گفت: درک و فهم درست از مسائل، تعامل و احترام به دغدغه‌های سرمایه‌گذاران، اهمیت ویژه دارد و تکلیفی برعهده مدیران است.

وی افزود: مدیری که فهم و درک درستی دارد دغدغه‌های سرمایه‌گذار را به‌خوبی تشخیص می‌دهد و با دلسوزی، دغدغه‌مندی و صرف وقت شبانه‌روزی پیگیر حل مشکلات و رفع موانع سرمایه‌گذاری می‌شود.

وی تاکید کرد: حل مشکلات سرمایه‌گذاران تضمین‌کننده اقتصاد، معیشت و رفاه خوب برای کشور و استان است و باید شرایط به گونه‌ای باشد که سرمایه‌گذاران به‌راحتی به مسوولان دسترسی داشته باشند، مدیران هم دغدغه‌های سرمایه‌گذار را به‌درستی بفهمند و پیگیر رفع آنها باشند.

استاندار خراسان جنوبی از مدیران دغدغه‌مند تشکر کرد و گفت: این دغدغه‌مندی از نتایج و آرمان‌های انقلاب و نظام جمهوری اسلامی است.

وی با اشاره به فلسفه اصلی تشکیل انقلاب اسلامی براساس بیانات امام راحل افزود: امام راحل می‌فرمایند که فلسفه اصلی انقلاب اسلامی ایجاد حیات طیبه است.

قناعت اظهار داشت: حیات طیبه یعنی زندگی پاک، خوب و بانشاط، اینکه زندگی ما بر مدار اخلاق و دینداری باشد و انسانیت، اخلاق‌مداری و درک متقابل بر جامعه حاکم باشد، وقتی حیات طیبه در جامعه ایجاد شود، توسعه و پیشرفت در حوزه‌های عمرانی، زیربنایی و اقتصادی هم در پی آن محقق می‌شود.

وی گفت: اگر مدیر درک صحیح از حیات طیبه که فلسفه انقلاب است، داشته باشد از دغدغه‌های سرمایه‌گذار هم درک صحیح خواهد داشت.

استاندار خراسان جنوبی ضمن قدردانی از سرمایه‌گذار کشتارگاه صنعتی در خوسف برای ایجاد ظرفیت گسترده کشتار دام در این مجموعه ادامه داد: تامین دام، ساماندهی کشتارگاه‌های سنتی و قدیمی و نبود امکان صادرات شتر مرغ از دغدغه‌های سرمایه‌گذار است.

وی بیان کرد: پیشنهاد شد که بخشی از دام مورد نیاز برای کشتار در کشتارگاه صنعتی خوسف از استان فراه افغانستان تامین شود که در این راستا رایزنی‌های لازم انجام می‌شود البته در این زمینه باید کشور همسایه بیش از گذشته برای توسعه مراودات تجاری پای کار بیاید ولی ما در استان مشکلی نداریم.

قناعت گفت: برای تامین دام سنگین، سبک و شتر مرغ هم سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی، فرمانداری خوسف و مجموعه مسوولان متولی در استان پیگیری لازم را انجام دهند.

وی افزود: با همراهی‌ خوب مسوولان و زحمات سرمایه‌گذار این کشتارگاه خوب به نتیجه رسید و شاهد افتتاح این طرح عظیم هستیم، درخصوص نبود امکان صادرات شتر مرغ هم به عنوان یکی از دغدغه‌های سرمایه‌گذار تصمیم استانی نیست بلکه ملی است که ما هم پیگری‌های لازم را انجام خواهیم داد تا در آینده نزدیک این مشکل حل شود.

استاندار خراسان جنوبی گفت: در زمینه ساماندهی کشتارگاه‌های سنتی و قدیمی انتظار این است که سازمان جهاد کشاورزی و مسوولان متولی در استانداری این موضوع را به‌جد پیگیری و کمک کنند تا ساماندهی لازم انجام شود و در آینده نزدیک شاهد راه‌اندازی فاز دوم این مجموعه باشیم.

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: این کشتارگاه صنعتی دام و شتر مرغ با زیربنای ۱۷ هزار مترمربع در زمینی به مساحت پنج هکتار در منطقه آرک احداث شده است.

مهدی جعفری افزود: این کشتارگاه با سرمایه‌گذاری ۱۰۰ میلیارد تومانی بخش خصوصی با هدف ایجاد مرکز عرضه دام، پخت خون و تکمیل زنجیره گوشت ایجاد شده و دارای سه خط تمام اتوماتیک مجزا برای کشتار دام سنگین و سبک و شترمرغ است.

وی گفت: کشتارگاه صنعتی قادر به کشتار ۵۰ راس دام سنگین، ۵۰۰ راس دام سبک و ۵۰ قطعه شتر مرغ در یک شیفت کاری است و با توجه به ظرفیت سه هزار تنی سردخانه‌های بالای صفر و زیر صفر استان می‌تواند خدمات خود را تا ۲ برابر ظرفیت اعلامی افزایش دهد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی اظهار کرد: فعالیت این واحد از ابتدای آذر امسال به‌طور آزمایشی شروع شد و در حال حاضر حدود ۱۹۴ نفر مستقیم در این مجموعه فعالیت دارند.

وی افزود: این کشتارگاه صنعتی به عنوان یکی از مهمترین بخش‌های زنجیره دامی نقش چشمگیری در ایجاد رونق دامپروری دارد.

همچنین امروز عملیات اجرایی احداث نیروگاه خورشیدی فتوولتائیک با حضور استاندار خراسان جنوبی در شهرستان خوسف آغاز شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی گفت: این نیروگاه خورشیدی با سرمایه‌گذاری ۵۰۰ میلیارد ریال و در زمینی به مساحت ۳۴ هزار مترمربع احداث خواهد شد.

مهدی دادگر افزود: ظرفیت این نیروگاه ۲ مگاوات است و سال ۱۴۰۱ به بهره‌برداری می‌رسد که تکمیل آن ۱۲ نفر اشتغالزایی را به همراه دارد.

همزمان با نهمین روز دهه فجر واحد فرآوری معدن طلای شادان خوسف در نهمین روز دهه فجر با حضور استاندار خراسان جنوبی در شهرستان خوسف به بهره‌برداری رسید. این واحد فرآوری ماده معدنی طلا در زمینی به مساحت هزار و ۷۰۰ هکتار احداث شده و بخش خصوصی ۴۰۰ میلیارد تومان برای آن سرمایه‌گذاری کرده است.