در هفته جاری

نخستین همایش مدیران مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم برگزار می‌شود

رئیس مرکز اطلاعات مالی (FIU) وزارت اقتصاد با اعلام برگزاری نخستین همایش مدیران مبارزه با پولشویی و تامین مالی ترویسم، گفت: یکی از مهمترین محورهای این گردهمایی، تبیین رویکردها و برنامه‌های کشور در حوزه مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم است.

به گزارش کنکاش فردا، هادی خانی با اشاره به برگزاری همایش ملی مدیریت مبارزه با پولشویی در هفته جاری، اظهار داشت: در همایش پیش‌رو گزارش عملکرد تمامی نهادهای ذیربط در حوزه مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم ارائه خواهد شد.

وی افزود: در این همایش برنامه‌های مرکز اطلاعات مالی برای تقویت و توسعه زیرساخت‌های لازم برای پیشگیری و مقابله با مفاسد مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

معاون وزیر اقتصاد با اشاره به ضرورت هم‌افزایی و همگرایی در عرصه مبارزه با پولشویی گفت: توسعه ظرفیت‌های قانونی و ارتباطی می‌تواند یکی از نتایج مثبت برگزاری همایش مدیران ارشد حوزه مبارزه با پولشویی باشد.

خانی تاکید کرد: توسعه زیرساخت‌های لازم برای مبارزه‌ و پیشگیری از مفاسد می‌تواند عملکرد کلی کشور در سالم‌سازی و شفاف‌سازی فعالیت‌های اقتصادی را تقویت کند؛ به همین جهت در همایش پیش‌رو سعی داریم تا یک بستر مناسب برای اشتراک‌گذاری تجربه‌ها و ایده‌های حوزه مبارزه‌ با پولشویی ایجاد کنیم.

دبیر شورای عالی مبارزه با پولشویی گفت: در همایش هفته جاری، رویکردها و برنامه‌های جمهوری اسلامی ایران برای مبارزه با پولشویی به صورت کلی تببین خواهد شد.

رئیس مرکز اطلاعات مالی با اشاره به جزئیات برگزاری همایش مبارزه با پولشویی گفت: در این همایش بیش از ۳۰۰ نفر از مدیران حوزه مبارزه با پولشویی حضور خواهد یافت که این افراد در نهادهای مختلف کشور فعالیت می‌کنند.

وی بیان کرد: همچنین برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مدیران ارشد کشور نیز به صورت ویژه در همایش حضور خواهد یافت‌. به عنوان مثال وزیر اقتصاد و دارایی، معاون حقوقی رئیس جمهور، رئیس سازمان بازرسی کل کشور و رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور در همایش این هفته حضور خواهند یافت.

خانی در پایان ضمن اشاره به برنامه‌های مرکز اطلاعات مالی گفت: یکی از مهمترین وظایف مرکز اطلاعات مالی موضوع تنظیم مقررات و رگولاتوری در حوزه مبارزه با پولشویی است. توسعه آموزش‌های عمومی و فرهنگ‌سازی جهت آگاهی بخشی به اقشار گوناگون جامعه یکی دیگر از فعالیت‌های مرکز اطلاعات مالی است.

معاون وزیر اقتصاد با تأکید بر ضرورت هوشمندسازی و داده‌محور شدن مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: همانند گذشته سعی داریم تا فرآیندهای حوزه مقابله و پیشگیری از پولشویی را توسعه دهیم. به عنوان مثال برای رصد فعالیت‌های مشکوک به پولشویی از داده‌های گوناگون استفاده کرده و جریان مالی کل کشور را تحت رصد قرار داده‌ایم.