به گزارش کنکاش فردا، پس از جذب سرمایه قابلتوجه برای رتبهبندی در میان با ارزشترین محصولات سرمایهگذاری، بیتکوین بر اساس ارزش بازار از ۱۰ دارایی برتر جهان خارج شد زیرا این ارز دیجیتال پرچمدار همچنان در یک بازار بسیار پرنوسان حرکت میکند.
دادههای ارائه شده توسط شرکت مارکت کپ نشان میدهد که بیتکوین با ارزش بازار ۳۹۰ میلیارد دلار، اکنون در رتبه ۱۶ قرار دارد و موقعیت خود را نسبت به داراییهای مالی سنتی معروف از دست داده است.
در طول سال گذشته، بیتکوین جایگاه خود را در ۱۰ گروه برتر حفظ و در عین حال موقعیت خود را بهعنوان یکی از داراییهای با بهترین عملکرد در دهه گذشته تثبیت کرد.
کوین گزارش کرد، بهطور خاص، طلا با ارزش بازار ۱۱ تریلیون دلار با ارزشترین دارایی باقی مانده است. قابلتوجه است که هر دو دارایی در بازار با تورم بالا فعالیت میکنند اما طلا دست بالا را حفظ کرده است.
جایگاه دیگر داراییهای برتر شامل آرامکو عربستان با ارزش بازار حدود ۲.۲۵ تریلیون دلار در رتبه دوم است، پس از آن اپل با ۲.۱ تریلیون دلار قرار دارد، در حالی که مایکروسافت با ۱.۸۳ تریلیون دلار در رتبه چهارم و آلفابت با ارزش بازار ۱.۳۸ تریلیون دلار در رتبه پنجم جای دارند.
اگرچه هم بازارهای کرمزارز دیجیتال و هم بازارهای سهام، فروش قابلتوجهی را تجربه میکنند اما بیتکوین بیشترین ضربه را در میان دو طبقه دارایی در میان افزایش تورم و ترس از افزایش نرخ بهره خورده است. در ماههای اخیر، بیتکوین ارتباط نزدیکی با شاخصهای سهام به ویژه نزدک داشته است.
بهطور کلی، با تلاش بیتکوین برای حفظ سود در حدود سطح حمایتی حیاتی ۲۰هزار دلار، تلاطم بسیار زیادی در بازار وجود داشته است.
همبستگی بین بازارهای سهام و کریپتو بهطور پیوسته در حال افزایش است، اگرچه این دو دارایی به کلاسهای متفاوتی تعلق دارند اما بازارهای مالی سنتی نیز در پی افزایش ۰.۷۵ درصدی نرخ بهره توسط فدرال رزرو ضربه خوردند.
با ادامه نزول قیمتها، پیشبینیهای بیشتری مبنی بر تسریع زیانها وجود دارد و بیتکوین قبل از صعود مجدد احتمالا به ارزشی پایینتر نزول میکند.
مجموع ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتالی در حال حاضر ۸۸۷.۸۵ میلیارد دلار برآورد میشود که این رقم نسبت به روز قبل ۰.۵۳ درصد کمتر شده است. در حال حاضر ۴۳.۹۷ درصد کل بازار ارزهای دیجیتالی در اختیار بیتکوین بوده که در یک روز ۰.۰۸ درصد کاهش داشته است.
حجم کل بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته ۵۸.۶۰ میلیارد دلار است که ۲۲.۷۵ درصد کاهش داشته است. حجم کل در امور مالی غیر متمرکز در حال حاضر ۴.۲۸ میلیارد دلار است که ۷.۳۱ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارزهای دیجیتال است. حجم تمام سکههای پایدار اکنون ۵۲.۴۱ میلیارد دلار است که ۸۹.۴۴ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارزهای دیجیتال است.
به روزرسانی قیمت ارزهای دیجیتالی (تا ساعت ۰۷:۵۰ صبح به وقت شرقی)
این رده حاوی تغییرات قیمتی ۱۰ ارز دیجیتالی بزرگ از نظر ارزش بازار است.
۱- بیتکوین
قیمت: ۲۰ هزار و ۴۳۲.۶۰ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۰۸ درصد کاهش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۳۰.۱۶ درصد کاهش
۲- اتریوم
قیمت: هزار و ۰.۷۸.۶۲ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۲۷ درصد کاهش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۳۵.۵۷ درصد کاهش
۳- بایننس کوین
قیمت: ۲۱۱.۸۶ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۶۳ درصد کاهش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۲۶.۴۶ درصد کاهش
۴- تتر
قیمت: ۰.۹۹۸۹ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۱ درصد افزایش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۲ درصد کاهش
۵- سولانا
قیمت: ۲۹.۹۵ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۲.۴۶ درصد کاهش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۲۰.۲۵ درصد کاهش
۶- کاردانو
قیمت: ۰.۴۸۳۶ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۶۱ درصد کاهش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۷.۳۹ درصد کاهش
۷- ریپل
قیمت: ۰.۳۲۰۱ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۲.۱۷ درصد کاهش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر ۱۶.۷۴ درصد کاهش
۸- پولکا دوت
قیمت: ۷.۱۸ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۷۵ درصد کاهش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۸.۱۶ درصد کاهش
۹ – یو اس دی کوین
قیمت: ۱.۰۰ دلار
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۱ درصد کاهش
۱۰- دوج کوین
قیمت: ۰.۰۵۶۳۷ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۱۷ درصد افزایش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۲۵.۶۸ درصد کاهش
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیرعامل شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه یزد گفت: کارخانه کلافسازی با ظرفیت تولید ۴۵۰ هزار تن کلاف فولادی، به رغم چالشها و موانع متعدد از جمله تحریم، مشکلات مالی و انتقال فنآوری که در مسیر هفت ساله ساخت با آنها مواجه بودیم، با پیشرفت صد درصدی تا پایان دیماه امسال افتتاح میشود.
طی معاملات امروز بورس انرژی ایران، برای نخستینبار سوخت سبز در این بورس به فروش رسید.
روسیه در ۲ تا سه سال آینده به رهبر جهانی استخراج ارزهای دیجیتال تبدیل میشود.
جزئیات سند ساماندهی رمزارزها در کمیسیون عالی تنظیم مقررات فضای مجازی کشور بررسی و اهداف و سیاست های این سند به تصویب رسید.
دیدگاه بسته شده است.