پژوهشگر، مدرس و مشاور در حوزه دادهکاوی و هوش مصنوعی در خوزستان معتقد است دیگر نمیتوان هوش مصنوعی را تنها یک گزینه برای کشورها، سازمانها و افراد دانست. این فناوری اکنون یک "ضرورت راهبردی" برای حفظ رقابت، بهرهوری و توسعه پایدار است.
امروزه تصادفات جادهای به یک معضل چند وجهی تبدیل شده بنابراین سرمایهگذاری در حوزه پیشگیری مهمترین بخش کاهش تصادفات و سوانح رانندگی است که استفاده از فناوریهای نوین از جمله هوش مصنوعی میتواند بسیار کمک کننده و نقش کلیدی در این زمینه ایفا کند.
معاون سازمان فناوری اطلاعات ایران از آغاز سلسله جلسات انتقال تجربیات ایران به کوبا در زمینه استقرار دولت الکترونیک خبر داد.
میکروالکترونیک بهعنوان یکی از مهمترین صنایع پیشرفته، نقش اساسی در اقتصاد جهانی ایفا میکند. این صنعت در حوزههایی مانند کامپیوتر، ارتباطات، خودروسازی، لوازمخانگی، سامانههای دفاعی، هوافضا، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء کاربرد دارد. با توجه به اهمیت این موضوع، چه راهبردهایی برای توسعه صنعت میکروالکترونیک در ایران وجود دارد و سیاستگذاری و برنامهریزی در این حوزه با چه چالشهایی روبرو است؟
طبق بررسیها و اعلام مسئولان در حال حاضر استاندارد بینالمللی تشعشعات مخابراتی ۴۴۰ میکرووات بر سانتیمتر مربع است اما سازمان انرژی اتمی ایران حدود یک هشتادم این استاندارد را به عنوان سطح تشعشعی امواج الکترومغناطیسی برای دکلهای تلفن همراه تعیین کرده و اگر نتایج اندازهگیری از این سطح عبور کند، موضوع به اپراتور مرتبط برای بهینهسازی دکل ارجاع خواهد شد.
رئیس انجمن ملی هوش مصنوعی ایران از راهاندازی مرکز مشاوره هوش مصنوعی در کشور خبر داد.
همزمان با روز ملی فناوری فضایی و مراسمی به این مناسبت از سه ماهواره ایرانی و بومی رونمایی میشود.
نخستین گلخانه هوشمند بر بستر اینترنت اشیاء، افتتاح شد که با اتصال LoRaWan بر روی پلتفرم بومی جامع اینترنت اشیاء شرکت مخابرات ایران و مپنا برروی شبکه ابری ابرما در دو حوزه تغذیه هیدروپونیک و پایش محیط به طور کامل با سنسورهای اینترنت اشیاء هوشمند شده است.
«منتظریم وعده رئیسجمهور درباره فیلترینگ هر چه زودتر به سرانجام برسد تا از محدودیتهایی که از تولید محتوا تا تبلیغات، بازاریابی، برندینگ و ... داریم، رها شویم»؛ این یکی از اظهارنظرهای متخصصان و فعالان حوزه فناوریهای جدید درباره رفع موانع توسعه هوش مصنوعی است.