پروژه آهن اسفنجی مجتمع آهن و فولاد الماس آرتاویل یکی از چهل و هشت طرح پیشران اقتصادی کشور به شمار میآید که در استان اردبیل قرار دارد. گفتنی است که در میان طرحهای پیشرانی که شرکت سرمایهگذاری توسعه معادن و فلزات متولی انجام آنها محسوب میشود، این پروژه از بیشترین پیشرفت فیزیکی برخوردار است. این در حالی است که کل تامین مالی این پروژه تا کنون صرفا توسط سهامداران آن صورت گرفته و این شرکت از تسهیلات بانکی استفاده نکرده است. با این حال، باید در نظر داشت که تامین مالی با استفاده از سیستم بانکی میتواند سرعت پیشرفت پروژه را چندین برابر کند که این موضوع با توجه به اینکه پروژه آرتاویل یکی از طرحهای پیشران اقتصادی کشور است، اهمیت دو چندان دارد. گفتنی است که سرمایهگذاری لازم برای پروژه آهن اسفنجی آرتاویل با احتساب ایجاد زیرساختهایی مانند خط انتقال گاز، پست اختصاصی برق، تصفیهخانه اختصاصی، پست (CGS) و… که بر عهده شرکت آرتاویل است، حدود ۱۵۰ میلیون یورو برآورد میشود.
در سالهای اخیر به کرات بر اهمیت حرکت صنعت فولاد کشور به سمت تولید محصولات ویژه و ارزشافزا تاکید شده است. این موضوع علاوه بر تامین نیاز بازار داخل و جلوگیری از واردات محصولات یاد شده، تاثیر قابلتوجهی بر استفاده حداکثری از ظرفیتهای بالقوه در مسیر ایجاد ارزش افزوده و توسعه صادرات غیرنفتی کشور دارد. شرکت فولاد آلیاژی ایران همانطور که از نام آن برمیآید، پیشران توسعه و تولید فولادهای آلیاژی و ویژه در کشور است. این شرکت علاوه بر تامین نیاز بازار داخل کشور در زمینه محصولات ویژه و خاص، در عرصه بینالمللی نیز حضور موثری دارد. بررسی آمارها حاکی از حرکت مستمر این شرکت در مسیر توسعه، جهش تولید و ارتقای سطوح درآمدی و ارزشافزایی است.
۵۷۲ حوضه آنومالی ژئوشیمیایی طلای جدید در پهنه دیواندره واقع در استان کردستان در طرح تحول زمینشناسی و اکتشاف ذخایر معدنی شناسایی شده که از این تعداد، عیار ۱۲۷ حوضه در محدوده پرپتانسیل قرار دارد.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با تشریح اهداف کلان ایدرو در حوزه های مختلف از جمله صنایع دریایی گفت: برنامه ها و اقدامات ایدرو در خصوص سیاست های کلی توسعه دریامحور بررسی شد.
امروز چهارشنبه هفتم آذر ماه ۱۴۰۳ محمد کلانتری، عضو هیئت مدیره هلدینگ مادر تخصصی گسترش صنایع معدنی کاوه پارس از کارخانه فولاد کاوه اروند به عنوان یکی از شرکتهای زیرمجموعه این هلدینگ بازدید به عمل آورد.
در نهمین اجلاس اعتماد مشتریان، مجتمع فولاد غدیر نیریز موفق به کسب سه جایزه ارزشمند نشان ملی اعتماد مشتریان، جایزه بینالمللی برترین فناوری خاص و استحکام بالا در تولید فولاد «Best Technology & Strength Steel Industry Awards 2024» و نشان زرین رتبه نخست در توسعه صنعت فولاد و زیرساختهای صنایع کشور شد.
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران از رویکرد وزارت صمت و نیرو در عدم اعمال خاموشی مضاعف برای صنایع در پاییز و زمستان تقدیر کرد و گفت: بحران فعلی انرژی در کشور یک محدودیت ملی است و همه بخش های کشور باید در آن سهیم باشند.
مدیر امور فناوری و ارتباط با جامعه دانشگاه زنجان گفت: فقدان اعتماد متقابل بین صنعت و دانشگاه از چالشهای پیش روی ماست به طوری که برخی صنایع اعتقادی به سرمایه گذاری بر روی علم بومی ندارند و چندین برابر اعتبار یک طرح دانشگاهی را صرف خرید محصول خارجی میکنند.
هجدهمین نمایشگاه معدن، صنایع معدنی، ماشین آلات و تجهیزات معدن، راهسازی و صنایع وابسته (ایران کانمین ۲۰۲۴) همراه با بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی متافو، متالوژی (فولاد، صنایع معدنی، آهنگری و ماشین کاری، قالب سازی و ریخته گری) با حضور ۱۵۱ شرکت خارجی، از امروز (شنبه، سوم آذر) به مدت سه روز در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران آغاز به کار کرد.