شرکت ملی نفت ایران امروز یکی از بزرگترین قراردادهای تاریخ صنعت نفت را با شرکتهای پتروپارس، قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا، اویک و مپنا به ارزش ۱۷ میلیارد دلار امضا کرد.
رئیس هیئت مدیره اتحادیه صادرکنندگان فرآوردههای نفت، گاز و پتروشیمی گفت: ایجاد رقابت برابر، شفافیت و تعهد به خصوصیسازی واقعی سه خواسته بخش خصوصی از حاکمیت است.
معاون پژوهش و فناوری وزیر نفت گفت: در برنامه هفتم توسعه هدفگذاری شده تا در بالادست ۱۲۰ میلیارد دلار و در پایین دست صنعت نفت ۳۵ میلیارد دلار سرمایهگذاری شود.
دبیرکل اتحادیه صادرکنندگان فرآوردههای نفت، گاز و پتروشیمی ایران گفت: با راهاندازی بازار ارز تجاری و در ادامه انتقال نیما و همچنین ورود پتروشیمیها به این بازار، عرضه ارز در کشور افزایش مییابد و قیمتها نیز تا حدودی تعدیل خواهد شد.
محمد مهدی فضلی رئیس هیئتمدیره پتروپالایش لعل دریا گفت: این شرکت بهعنوان یکی از تازهترین ابتکارات صنعت پتروشیمی ایران، گامی نوین در بهینهسازی فرآوری محصولات نفتی و تقویت حضور کشور در بازارهای جهانی برداشته است و با تمرکز بر تولید نفتا و حل چالشهای صادراتی آن به دنبال گسترش سهم ایران در بازارهای شرق آسیا و مناست و می کوشد تا جایگاه کشور را بهعنوان هاب انرژی منطقه تثبیت کند.
معاون وزیر نفت در امور گاز گفت: تولید، توزیع، انتقال و پایداری شبکه گاز کشور مهمترین دستاورد یکصد روز دولت چهاردهم در بخش گاز است که با انجام بهموقع تعمیرات اساسی خطوط تداوم دارد.
بررسی وضعیت بازدهی (راندمان) نیروگاهی حاکی است کشورمان از این نظر در بین ۱۲ کشور با بازدهی بالا قرار دارد.
وزارت نفت در یکصد روز ابتدایی دولت چهاردهم گام های مهمی برای افزایش تولید انرژی و نیز افزایش تعاملات بین المللی در جهت توسعه هرچه بیشتر کشور برداشته است.
مدیر پالایشگاه سوم پارس جنوبی گفت: ۹ هزار و ۸۸۷ میلیون متر مکعب گاز در ۶ ماه نخست امسال در این پالایشگاه فراورش و شیرین سازی شده است.