۲۶ آذر «روز حملونقل و رانندگان» فرصتی برای احیای ظرفیتهای این صنعت در کشور است و فناوریهای پیشرفته نقش مهمی در ارتقاء کارآیی، مدیریت بهینهی ناوگان و افزایش ترانزیتهای بینالمللی ایفاء میکنند. با استفاده از این ظرفیتها، امکان تحقق ۱۸ میلیون تن ترانزیت جادهای فراهم شده است که گامی مهم در توسعهی پایدار حملونقل به شمار میآید.
سطح بهرهوری و کارایی سیستمهای لجستیک که نقطه عطف زنجیره تامین خصوصا در بخش معدن و صنایع معدنی محسوب میشود، به صورت مستقیم به رشد اقتصادی تاثیر میگذارد. با این وجود، بهرهوری پایین شبکه حملونقل و لجستیک کشور در پایانههای تخلیه و بارگیری منجر به کاهش سرعت سیر در کل شبکه شده است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با تشریح اهداف کلان ایدرو در حوزه های مختلف از جمله صنایع دریایی گفت: برنامه ها و اقدامات ایدرو در خصوص سیاست های کلی توسعه دریامحور بررسی شد.
مدیرعامل مجتمع کشتیسازی و صنایع فراساحل ایران با اشاره به تاکید رئیس جمهور نسبت به توسعه اقتصاد دریامحور، گفت: مجتمع کشتی سازی ایزوایکو، مهیا و در مسیر اقتصاد دریامحور قرار دارد و تلاش میکنیم به عنوان بخشی از دولت، منویات رهبر معظم انقلاب را در این زمینه به شکل شایستهای بهکار بگیریم که این امر توفیقات بسیار مهمی را برای توسعه اقتصادی کشور و استان هرمزگان به دنبال دارد.
مدیرعامل شرکت راهآهن جمهوری اسلامی ایران گفت: لازم است در بخش باری و مسافری تغییراتی ایجاد کنیم و راه برونرفت از وضعیت فعلی، بازنگری در فرایندها است.
یک کارشناس حوزه دریایی معتقد است کشتی سازی در کشور گران و زمانبر بوده و گاهی اوقات ساخت کشتی بیش از چندسال هم به طول می انجامد که از نظر اقتصادی مشکلات بسیاری ایجاد خواهد کرد.
الکسی ددوف سفیر روسیه در ایران، با جبارعلی ذاکری مدیرعامل راهآهن دیدار و گفتگو کرد.
مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) با بیان اینکه رئیس جمهور تاکید ویژه ای بر تکمیل فاز ۲ شهر فرودگاهی امام دارد، ابراز امیدواری کرد در صورت تخصیص به موقع منابع مالی در ۶ ماه اول سال آینده پروژههای جبهه نخست فاز ۲ به بهرهبرداری برسد.
کارشناس ارشد ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل کشور با اشاره به اینکه صنعت ریلی ایران دارای مشکلات بسیاری است و درمان شود، گفت:اتمام خط ریلی کرمانشاه - خسروی در دستور کار دولت چهاردهم باشد.