رئیس انجمن واردکنندگان فرآوردههای بهداشتی آرایشی و عطریات ایران میزان قاچاق محصولات آرایشی و بهداشتی را ۲.۱ میلیارد دلار عنوان کرد و گفت: تحقیقات انجمن نشان میدهد ایرانیها پنج برابر کشورهای خاورمیانه محصولات آرایشی و بهداشتی میخرند که البته این آمار از نظر توسعه یافتگی اتفاق خوبی است؛ چرا که خرید لوازم مراقبت از پوست، هزینههای درمانی را کاهش میدهد.
زندی عضو هیئت مدیره انجمن صنایع شوینده، بهداشتی و آرایشی ایران به بازار گفت:۵۰ درصد ظرفیت تولید کشور مغفول مانده و با قوانین دست و پاگیر، بسیاری از صادر کنندگان بازار خود را به ترکیه واگذار کرده اند.
برخی از تولیدکنندگان مطرح محصولات آرایشی- بهداشتی داخلی در نتیجه کمبود تا گرانی نهاده های تولید ناچار به جایگزینی مواد اولیه مصرفی شده اند و با تغییر در کیفیت شاهد برگشت بعضی از محصولات شان هستند.
در هشت ماهه امسال کمتر از ۶۰۰ تن محصولات آرایشی و بهداشتی و مراقبت از پوست و مو وارد کشور شده است، که از این میزان واردات ژل قابل تزریق ۲۷۰ تن، عطریات و ادکلن ۱۴۴ تن و شامپو بیش از ۸۰ تن بود.
علم بیگی، رئیس هیات مدیره انجمن صنایع بهداشتی، آرایشی و شوینده به بازار گفت: افزایش هزینه های داخلی به زودی صرفه اقتصادی تولید را از بین می برد اما عرصه را واردات بی رویه خالی نمی کنیم.
پاکشو با پی بر ایی ۲۷ در سه ماهه گذشته بازدهی مثبت ۶ و در یکساله هم بازدهی نزدیک به صفر داشته و از آنجایی که نسبت به سقف تاریخی خود تنها ۲۵ درصد افت داشته در حالی که قبلا رشد بالایی داشته، حبابی است.
رئیس انجمن صنایع همگن شوینده، بهداشتی آرایشی استان البرز گفت: درج قیمت مصرف کننده روی کالا نیاز به بررسی بیشتری دارد چرا که باعث اقداماتی مانند کاهش کیفیت کالاها و آسیب به صنعت خواهد شد.
رییس سازمان غذاودارو گفت: بنابر آمارهای اعلام شده، ما دومین مصرف کننده محصولات آرایشی در منطقه غرب آسیا هستیم.
۲۰ ماده اولیه آرایشی و بهداشتی در کشور با کمک دانش بنیان ها برای جلوگیری از واردات و خروج ارز از کشور بومی سازی و تولید میشود.