کل 6467 امروز 0
  • تاریخ : شنبه - ۳۱ - شهریور - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 21 - September - 2024
  • ساعت :

    معدن و صنایع معدنی

    احیا و فعال‌سازی ۸۶ معدن بخش خصوصی تا پایان مرداد
    28 - شهریور - 1403

    احیا و فعال‌سازی ۸۶ معدن بخش خصوصی تا پایان مرداد

    مجری طرح احیاء، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس اعلام‌کرد: طی پنج ماه نخست امسال، ۸۶ معدن کوچک مقیاس بخش خصوصی، احیاء و فعال سازی شد یا توسعه یافت.

    رئیس‌کل سازمان توسعه تجارت ایران منصوب شد
    26 - شهریور - 1403
    با حکم وزیر صمت؛

    رئیس‌کل سازمان توسعه تجارت ایران منصوب شد

    وزیر صنعت، معدن و تجارت در حکمی «محمدعلی دهقان دهنوی» را به‌عنوان معاون وزیر و رئیس سازمان توسعه تجارت ایران را منصوب کرد.

    سرمایه‌گذاری معدنی ایمیدرو در ۱۰۸ شهرستان کم برخوردار
    25 - شهریور - 1403

    سرمایه‌گذاری معدنی ایمیدرو در ۱۰۸ شهرستان کم برخوردار

    سرپرست سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی (ایمیدرو) ایران گفت: یکی از اهداف ایمیدرو برای فعال کردن پتانسیل های معدنی، کمک به رشد مناطق کم‌برخوردار است، این سازمان با احتساب فعالیت های اکتشافی، در ۱۰۸ شهرستان کم برخوردار سرمایه گذاری کرده است.

    پتانسیل ویژه و مغفول‌مانده زغال‌سنگ در سبد انرژی ایران
    18 - شهریور - 1403

    پتانسیل ویژه و مغفول‌مانده زغال‌سنگ در سبد انرژی ایران

    تغییرات اقلیمی و آب‌وهوایی موجب شد تا موضوع انتشار گازهای گلخانه‌های به یکی از پرتکرارترین مفاهیم در ادبیات اقتصادی جوامع تبدیل شود. با این حال، مشاهده می‌شود که زغال‌سنگ کماکان اصلی‌ترین منبع تامین انرژی جهان به شمار می‌آید و از ابتدای قرن بیستم تاکنون سهم آن از سبد انرژی جهان افزایشی بوده است. موضوعی که از اهمیت توسعه صنعت زغال‌سنگ حکایت دارد. در ایران به سبب وجود ذخایر نفت و گاز، استفاده از زغال‌سنگ در تامین انرژی کمتر مورد توجه قرار گرفته و با وجود پتانسیل‌های بالقوه معدنی، ظرفیت پرعیارسازی زغال‌سنگ به کمتر از یک میلیون تن در سال می‌رسد. شرکت زغال‌سنگ پروده طبس به عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده زغال‌سنگ کشور در چشم‌اندازهای بلندمدت خود، توسعه صنعت زغال‌سنگ را دنبال می‌کند تا به نقش‌آفرینی استراتژیک در تحقق اهداف کلان این صنعت تبدیل شود.

    چادرملو، سمبل رقابت‌پذیری و سودآوری در زنجیره فولاد کشور
    17 - شهریور - 1403

    چادرملو، سمبل رقابت‌پذیری و سودآوری در زنجیره فولاد کشور

    بهره‌مندی ایران از پتانسیل‌های معدنی و انرژی، مزیت‌های رقابتی ارزشمندی را برای توسعه زنجیره فولاد ایجاد می‌کند. با این حال، باید توجه داشت که تحقق این مهم، مستلزم ارتقای قدرت رقابت‌پذیری با شناسایی و بهبود مولفه‌های موثر بر آن است تا به این ترتیب این صنعت بتواند ضمن تامین نیاز داخلی در بازارهای بین‌المللی و صادراتی نیز نقش‌آفرینی کند. از جمله این مولفه‌ها می‌توان به سطوح بهره‌وری، هزینه تمام‌ شده و حاشیه سود، کیفیت محصول و اهتمام به آموزش سرمایه‌های انسانی اشاره کرد. در همین راستا، شرکت معدنی و صنعتی چادرملو موضوع تقویت توان رقابت خود را از مسیرهای مختلفی دنبال می‌کند تا جایگاه خود در زنجیره فولاد کشور را حفظ کند و در وهله بعد، آن را ارتقا ببخشد. نگاهی به شاخص‌های عملکردی و سودآوری این شرکت نیز نشان می‌دهد شرکت معدنی و صنعتی چادرملو که زنجیره کامل ارزش فولاد را در خود جای می‌دهد، به سومین شرکت فعال زنجیره فولاد به لحاظ ارزش بازار و حاشیه سود خالص تبدیل شده است.

    محروم‌ترین شهرستان‌های معدنی کرمان سهمی از هزاران میلیارد اعتبار قانونی ندارند
    11 - شهریور - 1403
    در نشست شورای معادن استان مطرح شد

    محروم‌ترین شهرستان‌های معدنی کرمان سهمی از هزاران میلیارد اعتبار قانونی ندارند

    شورای معادن استان کرمان امروز(شنبه) در حالی برگزار شد که مناطق معدنی باید طبق قانون از ۱۳ هزار میلیارد ریال سهم حقوق دولتی، پنج هزار و ۷۱۰ میلیارد ریال برای جبران خسارت‌ها و همچنین انتقال حساب‌ها به منظور تامین مالی پروژه های محلی بهره ببرند اما برخی شهرستان های معدنی محروم در بهشت معادن ایران و خاورمیانه، همچنان بدون بهره از آن هستند.

    امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان صبانور و ایمینو
    11 - شهریور - 1403
    با هدف حمایت از هسته‌های فناور زنجیره فولاد صورت پذیرفت؛

    امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان صبانور و ایمینو

    روز شنبه ۱۰ شهریور ماه ۱۴۰۳، شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور و ایمینو در راستای حمایت از هسته‌های فناور زنجیره فولاد کشور تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

    سرپرست ایمیدرو معرفی شد
    5 - شهریور - 1403

    سرپرست ایمیدرو معرفی شد

    وزیر صنعت، معدن و تجارت با صدور حکمی، «محمد آقاجانلو» را به عنوان سرپرست هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) معرفی کرد.

    نقش منطقه ویژه اقتصادی خلیج‌ فارس در توسعه زنجیره‌های ارزش
    30 - مرداد - 1403

    نقش منطقه ویژه اقتصادی خلیج‌ فارس در توسعه زنجیره‌های ارزش

    منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج‌ فارس یکی از مهم‌ترین بسترهای رشد اقتصادی در کشور به شمار می‌آید و از آنجایی که در این منطقه زیرساخت‌های لازم برای جذب سرمایه، رشد تولید و صادرات وجود دارد، یکی از مهم‌ترین قطب‌های تمرکز زنجیره‌های ارزش صنایع معدنی و فلزی، نفت و پتروشیمی محسوب می‌شود. در واقع آنچه منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج‌ فارس را نسبت به سایر مناطق ویژه متمایز می‌کند، هدف‌گذاری‌های همه‌جانبه برای توسعه و تنوع بالای شرکت‌های فعال در این موقعیت جغرافیایی ممتاز است. متمرکز شدن زنجیره‌های ارزش در این منطقه از جنبه‌های مختلفی مانند ارتباط موثر میان فعالان صنعت، دسترسی آسان به نهاده‌های تولید و مدیریت بهینه هزینه‌ها اهمیت دارد و جذابیت سرمایه‌گذاری در این منطقه ویژه افزایش می‌دهد.

    برو بالا