به گزارش کنکاش فردا، طبق اعلام سازمان ایمیدرو، استراتژی ساخت نیروگاه برق صنایع و معادن در راستای اجرای مفاد تفاهمنامه امضا شده میان وزارت صنعت، معدن و تجارت و نیرو (مهرماه سال ۱۴۰۰) است. طبق پیوست این تفاهم نامه؛ ظرفیت احداث نیروگاه های برق نسبت به برنامه اولیه ۱۰هزار مگاواتی، افزایش یافته است.
طبق برنامهریزیهای صورت گرفته؛ ظرفیت در دست احداث نیروگاهها به حدود ۶۲۰۰ مگاوات رسیده است.
از شرکتهای فعال معدن و صنایع معدنی در ساخت نیروگاه که راهبری آن را سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدن(ایمیدرو) بر عهده دارد؛ میتوان به فولاد مباکه؛ ملی مس، گلگهر، چادرملو، فولاد خوزستان، آلومینا ایران، آلومینیوم جنوب، فولاد شادگان و… اشاره کرد.
توسعه زیرساختها متمرکز بر تامین برق پایدار برای صنایع و معادن، هدف اصلی اجرای این پروژه ملی است که ایمیدرو راهبری آن را در راستای تامین برق صنایع و معادن و کاهش فشار به شبکه سراسری برق، بر عهده دارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران از صدور مجوز احداث نیروگاه خورشیدی ۳۰۰ مگاواتی در پایتخت خبر داد و گفت: این پروژه با مشارکت سرمایهگذار خارجی، طی دو هفته آینده وارد فاز اجرایی شده و ظرفیت تولید برق تجدیدپذیر را تا پایان سال به ۶۰۰ مگاوات خواهد رساند.
جزئیات زیرساختهای کارآفرینی دیجیتال و کشف استعدادها در هوش مصنوعی در رویداد استارتاپی «آینده انسان و ماشین» بررسی شد.
طی روزهای گذشته و با آغاز بازگشایی بازار سرمایه، شاخص بورس روند ریزشی داشت که طبیعاتا ناشی از شرایط و ریسکهای سیاسی هفتههای اخیر است. با این حال، از روز گذشته رایزنیها برای حمایت جدی از بازار سرمایه آغاز شده است؛ به طوری که امروز در جلسه هماهنگی بانک مرکزی و سازمان بورس خط ۶۰ همتی برای ثبات بازار سرمایه تخصیص یافت.
در سایه حملات مداوم رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان، این کشور مشغول بررسی پیشنهاد آمریکا برای حل وضعیتش است.
دیدگاه بسته شده است.