به گزارش کنکاش فردا، طبق اعلام سازمان ایمیدرو، استراتژی ساخت نیروگاه برق صنایع و معادن در راستای اجرای مفاد تفاهمنامه امضا شده میان وزارت صنعت، معدن و تجارت و نیرو (مهرماه سال ۱۴۰۰) است. طبق پیوست این تفاهم نامه؛ ظرفیت احداث نیروگاه های برق نسبت به برنامه اولیه ۱۰هزار مگاواتی، افزایش یافته است.
طبق برنامهریزیهای صورت گرفته؛ ظرفیت در دست احداث نیروگاهها به حدود ۶۲۰۰ مگاوات رسیده است.
از شرکتهای فعال معدن و صنایع معدنی در ساخت نیروگاه که راهبری آن را سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدن(ایمیدرو) بر عهده دارد؛ میتوان به فولاد مباکه؛ ملی مس، گلگهر، چادرملو، فولاد خوزستان، آلومینا ایران، آلومینیوم جنوب، فولاد شادگان و… اشاره کرد.
توسعه زیرساختها متمرکز بر تامین برق پایدار برای صنایع و معادن، هدف اصلی اجرای این پروژه ملی است که ایمیدرو راهبری آن را در راستای تامین برق صنایع و معادن و کاهش فشار به شبکه سراسری برق، بر عهده دارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیرعامل اتحادیه سراسری زنبورداران ایران با پیش بینی رشد ۴.۷ درصدی تولید عسل در سالجاری گفت: با توجه به تنوع تولید عسل، ایران ظرفیت صادرات این محصول به ترکیه را دارد.
شاخص کل بورس تهران در معاملات امروز (یکشنبه، ۲۳ دی) با ۵۳ هزار و ۶۸۷ واحد افت در ارتفاع ۲ میلیون و ۸۵۷ هزار و ۳۱۱ واحدی قرار گرفت.
نظام بانکی کشور به عنوان یکی از مصرف کنندگان برق تلاش دارد به گفته رئیس کل بانک مرکزی خود را به سامانههای خورشیدی مجهز کرده و بتواند نیازهای برقی خود را برطرف کند.
دادهها نشان داد که طی ۲۴ ساعت گذشته، رقم چشمگیر ۹۰۳ میلیون دلار بیتکوین در تراکنشهای مختلف ثبت شده که باعث گمانهزنی در مورد دلایل چنین نقل و انتقالات بزرگی شده است.
دیدگاه بسته شده است.