به گزارش کنکاش فردا، محسن خجستهمهر، مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران در مراسم رسمی آغاز به کار توسعه فاز اول میدان توس اظهار کرد: یکی از مهمترین برنامههای شرکت ملی نفت ایران جهت پایداری گاز در شمال شرق کشور، توسعه میدان گازی توس است که این خبر مسرت بخش برای مردم عزیز استانهای خراسان و به ویژه مردم شمال شرق است و با مصوبه هیأت مدیره شرکت ملی نفت ایران، توسعه میدان گازی توس را به طور رسمی را با تولید روزانه سه میلیون متر مکعب شروع کردیم.
وی در رابطه با میزان سرمایه گذاری و حفاری چاههای این میدان افزود: برای توسعه این میدان در فازهای اول و دوم در مجموع هشت حلقه چاه جدید با هزینه ۲۰۰ میلیون دلار حفاری میشود و میزان تولید روزانه گاز در فاز دوم به پنج میلیون متر مکعب میرسد.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به اهمیت حیاتی صرفهجویی مصرف سوخت به عنوان یک الزام فرهنگی تاکید کرد: فرزندان ایران زمین در سختترین شرایط آب و هوایی در صنعت نفت شبانه روز در صنعت پرمخاطره نفت مشغول خدمت به هموطنان خود هستند و لازم است در مصرف این منابع محدود و تجدید ناپذیر که با مشقات بسیار به دست هموطنان میرسد صرفهجویی کنیم و پاسداشت این نعمت بیکران الهی باشیم.
خجستهمهر با تقدیر از زحمات همکاران شاغل در منطقه عملیاتی خان گیران در بخشهای بهره برداری و بخش ذخیره سازی گاز طبیعی تصریح کرد: در این بازدید از نزدیک در جریان فعالیتهای همکاران این منطقه قرار گرفتیم و تلاش میشود که مشکلات آنها مرتفع شود.
بر اساس این گزارش، میدان گازی توس در ۱۰۰ کیلومتری شمال شرق شهر مشهد مقدس و جنوب میدانهای خان گیران و گنبدلی واقع شده است. این میدان در سال ۱۳۸۸ کشف و حفاری یک حلقه چاه اکتشافی در آن به اتمام رسیده است. توسعه و بهره برداری از این میدان باعث رونق اقتصادی منطقه و تأمین انرژی پایدار شمال و شرق کشور خواهد شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی فارس رزمایش نظارت بر عرضهکنندگان سموم کشاورزی در این استان با هدف پیشگیری از توزیع سموم غیرمجاز و ساماندهی زنجیره توزیع و عرضه آفت کش ها آغاز شد.
مدیر عامل گروه پترو پارس گفت: در راستای کاهش ناترازی گاز کشور، تولید و بهرهبرداری از هفتمین چاه فاز ۱۱ پارس جنوبی در آستانه فصل سرما آغاز شد.
مجری طرح مواد و عناصر معدنی حیاتی و راهبردی ایمیدرو اعلام کرد: این سازمان برای تامین مواد معدنی حیاتی و راهبردی کشور، پنج راهکار را طی امسال اجرایی کرده است.
یکی از مهمترین پیشنیازهای ترقی و پیشرفت بنگاههای اقتصادی در فضای رقابتی کسبوکار امروز، تولید کالاها و محصولات رقابتپذیر و با کیفیت بالا است. کیفیت محصول، همواره عاملی برای اعتبار بخشیدن به جایگاه برند سازمانی در ذهن مشتریان و جلب رضایت آنها محسوب میشود. از این رو، شرکت جهان فولاد سیرجان در سالهای اخیر بر ارتقای کیفیت محصولات مطابق با استانداردهای بینالمللی و همراستا با انتظارات مشتریان متمرکز شده است. گستردگی زنجیره ارزش در این مجموعه که به عنوان مزیت رقابتی ارزشمندی نیز تلقی میشود، بر اهمیت حفظ و ارتقای کیفیت محصول میافزاید. بنابراین راهبردهای این شرکت در سالهای اخیر به سمت مدیریت کیفیت کارآمدتر و جامعتر هدایت شدهاند. دریافت گواهینامهها و استانداردهای ملی و بینالمللی، مهر تاییدی بر کیفیت محصولات این شرکت است. شرکت جهان فولاد سیرجان با توجه به توانمندی در تولید محصولات باکیفیت و چشماندازهای خود، طرحهای افزایش ظرفیت تولید و توسعه سبد محصول را در دستور کار دارد و با بهرهبرداری از این طرحها و عرضه محصولات باکیفیت، نقش و جایگاه این شرکت در بازار داخلی و بینالمللی ارتقا مییابد.
دیدگاه بسته شده است.