به گزارش کنکاش فردا، علیرضا عبادی، مدیر عملیات پارس جنوبی با اشاره به اینکه ۸ درصد از ذخایر گازی جهان در میدان پارس جنوبی وجود دارد افزود: ۵۰ درصد ذخایر گازی ایران در پارس جنوبی است که ۲۹ فاز در آن طراحی شده است.
وی با اشاره به اینکه این میدان گازی بین ایران و قطر مشترک است گفت: ۶۰ درصد از این میدان گازی در اختیار قطر و ۴۰ درصد آن در دست ایران است.
عبادی در خصوص محصولات روزانه تولید شده در یک پالایشگاه استاندارد دو فازی در پارس جنوبی گفت: تولید ۵۰ میلیون متر مکعب گاز شبکه، ۲۷۵۰ تن اتان، پروپان و بوتان و ۷۷ هزار بشکه میعانات گازی و ۴۰۰ تن گوگرد تولیدات روزانه یک پالایشگاه دو فازی است.
وی افزود: گاز شبکه به خط سراسری برای استفاده خانگی، صنعتی و نیروگاهها ارسال میشود. اتان، از فرآوردههای راهبردی است که خوراک پتروشیمیها است، پروپان و بوتان گاز مایع و بسیار ارزشمند برای صادرات و میعانات گازی نیز خوراک پالایشگاهها برای تولید بنزین است.
عبادی گفت: هر پالایشگاه دو فازی، یک درصد تولید ناخالص داخلی را افزایش میدهد که روزانه ده میلیون دلار و سالانه ۳ و نیم میلیارد دلار درآمد برای کشور دارد.
وی افزود: میزان سرمایه گذاری انجام شده در پارس جنوبی ۸۱ میلیارد دلار است که برای تکمیل شدن به ۷ و هشت دهم میلیارد دلار دیگر نیاز دارد.
عبادی با اشاره به اینکه روزانه ۷۰۰ میلیون متر مکعب گاز از پارس جنوبی برداشته میشود گفت: رشد مصرف گاز در کشور بسیار زیاد است که این موضوع با توجه به اینکه در سالهای آینده در میادین گازی با افت فشار روبرو هستیم تامین گاز را با دشواری مواجه خواهد کرد اگرچه تمهیدات لازم برای مواجهه با افت فشار در چاههای گاز از هم اکنون دیده شده است.
وی در خصوص ظرفیت تولید گاز از میادین گازی کشور افزود: ۷۰ درصد از پارس جنوبی، یک درصد اروندان، یک درصد فلات قاره، ۷ درصد نفت خیز جنوب و ۲۱ درصد گاز تولیدی کشور نیز از نفت مناطق مرکزی ایران تولید میشود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیرعامل شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه یزد گفت: کارخانه کلافسازی با ظرفیت تولید ۴۵۰ هزار تن کلاف فولادی، به رغم چالشها و موانع متعدد از جمله تحریم، مشکلات مالی و انتقال فنآوری که در مسیر هفت ساله ساخت با آنها مواجه بودیم، با پیشرفت صد درصدی تا پایان دیماه امسال افتتاح میشود.
طی معاملات امروز بورس انرژی ایران، برای نخستینبار سوخت سبز در این بورس به فروش رسید.
روسیه در ۲ تا سه سال آینده به رهبر جهانی استخراج ارزهای دیجیتال تبدیل میشود.
جزئیات سند ساماندهی رمزارزها در کمیسیون عالی تنظیم مقررات فضای مجازی کشور بررسی و اهداف و سیاست های این سند به تصویب رسید.
دیدگاه بسته شده است.