به گزارش کنکاش فردا، ولیالله دینی با اشاره به تکمیل اجرای دور نخست چرخه مدیریت بهرهوری گفت: همسو با مفاد ماده (۳) و (۵) قانون برنامه ششم توسعه و تکالیف قانونی مندرج در جزء (۲) بند «د» تبصره (۲۱) قانون بودجه سال ۱۳۹۹ و بند «ج» تبصره (۲۰) قانون بودجه سال ۱۴۰۰ و آییننامه اجرایی مربوطه، برنامهریزیهای لازم برای اجرای همه گامهای فرآیند استقرار چرخه مدیریت بهرهوری در سطح شرکت ملی گاز ایران و شرکتهای تابع با محوریت این مدیریت و همکاری شایسته همه ذینفعان انجام شد.
وی ادامه داد: همچنین ضمن تدوین و ابلاغ دستورعملهای لازم و برگزاری کارگاههای آموزشی و توجیهی برای همه ذینفعان در سه ماه پایانی سال ۱۴۰۰، نسبت به سنجش، ارزیابی و شناسایی مسائل کلیدی بهرهوری این شرکت، اقدام و نتایج حاصل از این فرآیند در نشستهای تخصصی با حضور خبرگان حوزههای سازمانی، منتج به احصای پروژههای ارتقای بهرهوری شرکت ملی گاز ایران و شرکتهای تابع شد.
مدیر مهندسی ساختار شرکت ملی گاز ایران بیان کرد: پس از بحث و تبادلنظر میان نمایندگان سازمانهای مربوطه و دریافت دیدگاههای آنها، پروژههای مربوط به ارتقای بهرهوری سال ۱۴۰۱ در تناظر با مسائل کلیدی شناساییشده، با تأیید مجید چگنی، معاون وزیر نفت در امور گاز بهعنوان رئیس کمیسیون مدیریت بهرهوری شرکت ملی گاز ایران به وزارتخانه نفت ارسال شد که پس از برگزاری پنلهای خبرگی در سطح صنعت نفت، این پروژهها در شورای مدیریت بهرهوری صنعت نفت به ریاست جواد اوجی، وزیر نفت و دبیری اداره کل تشکیلات، روشها و تعالی سازمانی تصویب به تصویب رسید و طی مراحل تصویبخواهی در هیئت وزیران، به سازمان ملی بهرهوری ارسال شد.
دینی با توجه به تصویب پروژههای ارتقای بهرهوری شرکت ملی گاز ایران تأکید کرد: تمهیدهای لازم برای اجرای این پروژهها با محوریت مدیریت مهندسی ساختار و همکاری شایسته متولیان امر همسو با استقرار دور دوم چرخه مدیریت بهرهوری در این شرکت فراهم شده تا تکالیف مندرج در مفاد قانونی یادشده به نحو شایسته در سطح ملی انجام شود.
دینی در پایان گفت: همکاریهای مناسب با سازمان ملی بهرهوری ایران برای دریافت بازخوردهای دقیقتر در پنلهای خبرگی این سازمان برقرار شده که گرفتن جزئیات این مراحل در حال پیگیری است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ارزیابی اثرات تغییر اقلیم بر دما و بارش ایران و کشورهای همسایه در راستای مدیریت چالشهای هیدروپولیتیک آتی در قالب یک طرح پژوهشی مورد بررسی قرار گرفت.
بررسی دادههای آماری مدیریت نظارت بر بورسهای سازمان بورس و اوراق بهادار حاکی از رشد ۱۸ درصدی ارزش دارایی سرمایهگذاران خارجی در پاییز امسال است.
طبق آخرین گزارش مرکز آمار ایران از وضعیت قیمت تولیدکننده بخش معدن، نشان می دهد که این بخش در ۱۲ ماه منتهی به آبان ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱.۵ واحد درصد و تورم سالانه قیمت تولیدکننده بخش صنعت نیز هفتدهم درصد کاهش یافته است.
سدهای مهم و بزرگ تامین کننده آب کشور در شرایطی نخستین ماه زمستان را پشت سرمی گذارند که ورودی آب به آنها کاهش یافته است.
دیدگاه بسته شده است.