به گزارش کنکاش فردا، بعدازظهر امروز (یکشنبه، ۲۹ خردادماه) کمیسیون مشترک همکاریهای دو کشور برگزار شد و پس از آن در حضور سیدابراهیم رئیسی، رئیسجمهوری، قاسم ژومارت توکایف، رئیسجمهوری قزاقستان و جواد اوجی، وزیر نفت، تفاهمنامه همکاریهای مشترک ایران و قزاقستان در حوزه نفت و گاز بین محسن خجستهمهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و مدیرعامل شرکت کازمونای گاز قزاقستان امضا شد.
ایران و قزاقستان دو کشور صاحبنام و مطرح در حوزه نفت هستند که پیشبینی میشود این تفاهمنامه که در بندهای آن به همکاری در زمینههای مختلف اشاره شده است تبدیل به قراردادهای مهم برای استفاده از ظرفیتها و توسعه همکاریها شود.
رئیسجمهوری اسلامی ایران و همتای قزاقستانی وی سال گذشته در حاشیه اجلاس همکاریهای شانگهای در تاجیکستان با یکدیگر دیدار و گفتوگو کردند و در این دیدار قرار شد همکاریهای دوجانبه از جمله همکاریهای ریلی و… افزایش یابد.
وزیر نفت نیز خردادماه امسال در حاشیه همایش انرژی باکو با بولات اخکولاکف، وزیر انرژی قزاقستان دیدار و رایزنی کرده بود.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران نیز یکم خردادماه امسال با معاون نخستوزیر و وزیر تجارت و همگرایی کشور قزاقستان در زمینه ظرفیتهای همکاری دو کشور در حوزه انرژی دیدار کرد.
خجستهمهر در حاشیه آن دیدار گفته بود: با توجه به تمایل کشور قزاقستان برای همکاری با صنعت نفت کشورمان، قرار است کارشناسان دو کشور زمینههای همکاری توسعه میدانهای نفت سنگین، الانجی، سوآپ نفت و گاز و فرآورده نفتی و صدور خدمات فنی و مهندسی را بررسی کنند و نتیجه مذاکرات کارشناسان دو کشور سرانجام بر اساس برنامهریزیهای انجامشده به تفاهمنامه همکاری میان ایران و قزاقستان منجر خواهد شد.
بر اساس این گزارش، ۹ تفاهمنامه همکاری مشترک میان ایران و قزاقستان در بخشهای مختلف، امروز پس از برگزاری کمیسیون مشترک دو کشور در مجموعه فرهنگی – تاریخی سعدآباد امضا شد، همچنین در ابتدای آیین امضای اسناد همکاری دو کشور، رئیسی و توکایف بیانیه مشترک دو کشور را نیز امضا کردند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
با تصویب پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران درخصوص احیا و حفاظت از جنگلهای زاگرس در هشتاد و یکمین نشست سالانه کمیسیون اقتصادی و اجتماعی ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ)، این موضوع در دستور کار مرکز آسیا و اقیانوسیه برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا (اپدیم) قرار گرفت.
معاون سرمایه گذاری و تنظیم مقررات سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق (ساتبا) گفت: تلاش می شود بخش قابل توجهی از دستگاه های اجرایی و دولتی تا تابستان امسال به مولدهای خورشیدی مجهز شوند.
بیتکوین، اولین و بزرگترین ارز دیجیتال جهان از نظر ارزش بازار، اخیرا از ۹۵ هزار دلار عبور کرد و برای اولین بار از اوایل مارس به بالای ۹۰ هزار دلار رسید.
بنا بر اعلام مسوولان، بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور هر لحظه با حملات دشمن به حوزههای زیرساختی و پلتفرمهای داخلی مواجه است و شب گذشته هم زیرساختهای کشور مورد حمله قرار گرفته و اکنون افکار عمومی انتظار دارد که جزئیات بیشتری درباره این حمله اعلام شود، اما پیگیریها تاکنون بینتیجه مانده است.
دیدگاه بسته شده است.