به گزارش کنکاش فردا، بهرام شکوری با اشاره به تحقق شعار سال با عنوان «سرمایه گذاری برای تولید» اظهار داشت: کشور ما از هر جهت ظرفیت سرمایه گذاری دارد به گونه ای که معدن و مس می تواند جایگزین نفت شود.
وی افزود: باید بسترهای لازم برای فعالیت بخش خصوصی فراهم شود و با کاهش تصدی گری ها در بخش دولتی، به مالکیت بخش خصوصی احترام بگذاریم.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره به اینکه الحاق ایران به گروه ویژه اقدام مالی (FATF) منجر به توسعه صادرات و واردات می شود، گفت: دولت چهاردهم در تلاش برای رفع موانع از مسیر و پیوستن به این گروه است تا با توسعه روابط ایران با سایر کشورها و حل مشکلات بانکی تجار، گام بزرگی در این زمینه برداشته شود.
شکوی ادامه داد: با پیوستن به اف ای تی اف محدودیتی را برای ممنوعیت صادرات و تعامل با دنیا نخواهیم داشت و مسیر سرمایه گذاری های داخلی و خارجی در کشورمان فراهم می شود.
رفع ناترازی نیاز فوری بخش صنعت
شکوری با تاکید بر اینکه انرژی مساله مهمی برای تولید است، گفت: در شرایطی که سه روز در هفته با قطع برق و گاز مواجه هستیم، چگونه میتوانیم از تولیدکننده انتظار ارتقای بهره وری و رقابت پذیری را داشته باشیم.
وی عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی مانند سال های گذشته امسال را نیز به نام تولید و اهمیت به آن پرداخته است برای اینکه در توسعه زیرساخت ها برنامه ریزی و مدیریت صورت گیرد در غیر این صورت این شعار نیز مغفول خواهد ماند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره به اینکه ناترازی انرژی، انگیزه سرمایه گذاران را کاهش می دهد گفت: توسعه زیرساخت ها بر عهده دولت است و در این عرصه می تواند از ظرفیت مشارکت بخش خصوصی استفاده کند بحث ناترازی انرژی به خاطر غفلت در توسعه زیرساخت ها در سال ها گذشته بوده است که اکنون پیامدهای آن ضربه به تولید است.
وی عنوان کرد: بحث ناترازی انرژی باید از سوی دستگاه های مربوطه از جمله وزات نیرو و صمت به صورت جدی پیگیری شود در غیر این صورت اگر ناترازی ادامه پیدا کند، تولیدکنندگان نمی توانند تولید کنند و این موضوع نیز به مشکلات آنها می افزاید.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
بیتکوین در بالاترین سطح دو ماه گذشته، از مرز ۹۵ هزار دلار گذشت و رکورد جدیدی ثبت کرد.
بررسی شواهد حاکی از آن است که در حال حاضر از دولت الکترونیکی به سمت دولت هوشمند عبور کردهایم و رشد خوبی در کشور در حوزه الکترونیک داشتهایم و حوزه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند حدود ۶۲ میلیون کاربر مراجعه کننده به درگاه داشته است که از این میان حدود هفت میلیون کاربر طی دوران فعالیت دولت چهاردهم به این تعداد افزوده شده است.
پژوهشگر، مدرس و مشاور در حوزه دادهکاوی و هوش مصنوعی در خوزستان معتقد است دیگر نمیتوان هوش مصنوعی را تنها یک گزینه برای کشورها، سازمانها و افراد دانست. این فناوری اکنون یک "ضرورت راهبردی" برای حفظ رقابت، بهرهوری و توسعه پایدار است.
دیدگاه بسته شده است.