به گزارش کنکاش فردا، محسن خجستهمهر امروز (چهارشنبه، یکم تیرماه) در نشست کارگروه مشترک همکاریهای نفتی ایران و عراق با بیان اینکه همه تلاش ما این بوده است که در زمینههای مختلف نفت، گاز و توسعه روابط اقتصادی دو کشور گام برداریم، تصریح کرد: زمان آن فرا رسیده است ایران و عراق برای همکاری در زمینه فعالیتهای نفتی و گازی و بخشهای علمی فناوری و آموزشی گامهای عملی بردارند.
وی با اشاره به اینکه ایران و عراق ظرفیت بالایی در منطقه و جهان دارند و دو کشور پرنفوذ و صاحب صلاحیت در سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) هستند که باید همکاریهای مجدانه برای تأمین امنیت پایداری انرژی در منطقه انجام دهند، تصریح کرد: برای تأمین امنیت پایدار انرژی مستلزم همکاری در بخشهای مختلف تولیدی و علمی هستیم.
معاون وزیر نفت با یادآوری اینکه ایران در مجموع ذخایر نفت و گاز جهان در جایگاه نخست جهان قرار داد، افزود: جمهوری اسلامی دارای ۴۰۰ مخزن نفت و گاز است که بعضی از این مخازن در مرز ایران و عراق قرار دارد.
خجستهمهر ظرفیت کنونی تولید نفت ایران را حدود ۴ میلیون بشکه در روز و گاز را یک میلیارد مترمکعب در روز اعلام کرد و ادامه داد: برای رساندن ظرفیت تولید نفت خام به حدود ۶ میلیون بشکه در روز در هشت سال آینده به ۹۰ میلیارد دلار سرمایهگذاری و برای رساندن ظرفیت تولید گاز به یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون مترمکعب به ۷۰ میلیارد دلار سرمایهگذاری نیاز است.
وی با بیان اینکه مایلیم بخشی از این سرمایهگذاری از همکاری مشترک با عراق محقق شود، تصریح کرد: امروز فرصت مغتنمی است تا در زمینههای اکتشاف، استخراج و تولید همکاری مشترک داشته باشیم، ما ساختارهای اکتشافی پرشمار از شمال میدان نفتشهر تا جنوب آبادان در مرزهای مشترک با عراق داریم.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران به توان ایران در بخش خدمات فنی و مهندسی اشاره کرد و با بیان اینکه ما آمادگی داریم در زمینههای مختلف زمینشناسی، مطالعات مخازن نفت و گاز، انجام لرزهنگاری و حفاریهای اکتشافی با عراق همکاری داشته باشیم، افزود: ایران حدود ۱۴۰ دکل حفاری دریایی و خشکی دارد.
خجستهمهر یکی دیگر از زمینههای همکاری ایران و عراق را در بخش آموزش و انتقال فناوری بیان کرد و گفت: دانشگاه صنعت نفت آماده بورسیه کردن دانشجویان عراقی است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
با تصویب پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران درخصوص احیا و حفاظت از جنگلهای زاگرس در هشتاد و یکمین نشست سالانه کمیسیون اقتصادی و اجتماعی ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ)، این موضوع در دستور کار مرکز آسیا و اقیانوسیه برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا (اپدیم) قرار گرفت.
معاون سرمایه گذاری و تنظیم مقررات سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق (ساتبا) گفت: تلاش می شود بخش قابل توجهی از دستگاه های اجرایی و دولتی تا تابستان امسال به مولدهای خورشیدی مجهز شوند.
بیتکوین، اولین و بزرگترین ارز دیجیتال جهان از نظر ارزش بازار، اخیرا از ۹۵ هزار دلار عبور کرد و برای اولین بار از اوایل مارس به بالای ۹۰ هزار دلار رسید.
بنا بر اعلام مسوولان، بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور هر لحظه با حملات دشمن به حوزههای زیرساختی و پلتفرمهای داخلی مواجه است و شب گذشته هم زیرساختهای کشور مورد حمله قرار گرفته و اکنون افکار عمومی انتظار دارد که جزئیات بیشتری درباره این حمله اعلام شود، اما پیگیریها تاکنون بینتیجه مانده است.
دیدگاه بسته شده است.