به گزارش کنکاش فردا، مجید حاجوند با بیان اینکه سیستمهای کمک ناوبری موجود برای نخستین بار در کشور در این فرودگاه نصب و راهاندازی شد و این موضوع زمانی رخ داد که هیچ یک از فرودگاههای کشور، حتی فرودگاه بینالمللی امام خمینی (ره)، این امکان را در اختیار نداشتند، اظهار کرد: ضریب مقاومت بالای باند فرودگاه بینالمللی خلیج فارس که عددی تقریبا دو برابر میانگین فرودگاههای کشور است، امکان نشست و برخواست به بزرگترین هواپیماهای باری و مسافری جهان را میدهد.
وی افزود: افزون بر موارد فوق باند هلیپورت این فرودگاه با ۶ جایگاه امکان ارائه خدمات ۲۴ ساعته به سکوها بهدلیل تجهیزاتی که در اختیار دارد را داراست و میتوان گفت فرودگاه عسلویه تنها فرودگاه در کشور است که پرواز شبانهروزی بالگرد در آن انجام میشود.
مدیر حمل و نقل سازمان منطقه ویژه پارس گفت: بیش از ۵۲ نفر از کارکنان اچاسئی سازمان منطقه ویژه پارس که بیشتر از بچههای بومی منطقه هستند در حال دریافت آموزشهای لازم هستند و بهزودی در بخش عملیاتی و ایمنی فرودگاه خلیج فارس مشغول بهکار خواهند شد.
حاجوند با اشاره به جایگاه ویژه فرودگاه بینالمللی خلیج فارس در منطقه تصریح کرد: بیش از ۱۰ میلیارد ریال پروژه به منظور ارائه بهتر خدمات طی سال گذشته و سه ماه نخست امسال در فرودگاه خلیج فارس اجرا شد.
وی گفت: طبق طرح جامع فرودگاه بهدنبال آن هستیم تا سالن ترمینال فرودگاه خلیجفارس را تکمیل کنیم که از طریق air bridge امکان جابهجایی مسافران در این فرودگاه فراهم آید و باتوجه برگزاری جام جهانی فوتبال در کشور قطر برنامهریزی و امکانسنجی برای برقراری پرواز به قطر در برنامه کاری این فرودگاه است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون سرمایه گذاری و تنظیم مقررات سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق (ساتبا) گفت: تلاش می شود بخش قابل توجهی از دستگاه های اجرایی و دولتی تا تابستان امسال به مولدهای خورشیدی مجهز شوند.
بیتکوین، اولین و بزرگترین ارز دیجیتال جهان از نظر ارزش بازار، اخیرا از ۹۵ هزار دلار عبور کرد و برای اولین بار از اوایل مارس به بالای ۹۰ هزار دلار رسید.
بنا بر اعلام مسوولان، بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور هر لحظه با حملات دشمن به حوزههای زیرساختی و پلتفرمهای داخلی مواجه است و شب گذشته هم زیرساختهای کشور مورد حمله قرار گرفته و اکنون افکار عمومی انتظار دارد که جزئیات بیشتری درباره این حمله اعلام شود، اما پیگیریها تاکنون بینتیجه مانده است.
رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) گفت: میزان حفاری های اکتشافی ایمیدرو به همراه شرکت های زیرمجموعه در سال گذشته به ۶۷۰ هزار متر رسید. این رقم بیشترین عملکرد ایمیدرو در حفاری های اکتشافی است که تاکنون به ثبت رسیده است.
دیدگاه بسته شده است.