به گزارش کنکاش فردا، امید قالیباف افزود: در این راستا و با توجه به شرایط کشور، از سال ۱۳۹۷ بر اساس تصمیمات متخذه در شورایعالی هماهنگی اقتصادی کشور، ورود اقلام غیرضرور و لوکس شامل یک هزار و ۳۳۹ قلم کد تعرفه ممنوع شد که متعاقب بررسیهای بعدی و لزوم بهروزرسانی فهرست یاد شده و افزودن اقلام دارای تولید داخل، تعداد کالاهای مشمول ممنوعیت واردات در پایان سال ۱۳۹۷ به یک هزار و ۳۹۲ ردیف تعرفه رسید.
سخنگوی وزارت صمت خاطرنشان کرد: فهرست کالاهای مشمول با توجه به داخلیسازی محصولات و سایر متغیرها و همچنین شکسته شدن سرفصلها به کد تعرفههای دقیقتر هر سال بازنگری میشود.
وی گفت: در پایان سال ۱۳۹۸ تعداد کالاهای مشمول منع واردات به یک هزار و ۵۱۸ ردیف تعرفه و در سال ۱۳۹۹ به یک هزار و ۵۳۹ ردیف، در سال ۱۴۰۰ به یک هزار و ۵۳۷ ردیف و در سال جاری نیز به یک هزار و ۵۵۲ ردیف تعرفه رسید.
قالیباف ادامه داد: از میان اقلام ممنوعه گروه چهارم کالایی میتوان به پوشاک، لوازم خانگی، محصولات کشاورزی دارای تولید داخل و لوکس و اقلام مصرفی غیرضرور مانند آلات موسیقی اشاره کرد.
مشاور وزیر صمت اظهار داشت: علاوه بر این ممنوعیتهای دائم، تعداد ۷۶۶ ردیف تعرفه نیز در حال حاضر مشمول ممنوعیت موقت شده که فهرست این اقلام با توجه به درخواست بازرگانان، نیاز کشور و نظر تخصصی نهادهای مسئول، قابل بسط و یا تحدید است.
وی با اشاره به اینکه از سال ۱۳۹۷ تا کنون ممنوعیت واردات برای این تعرفهها، طبق ضوابط در فرآیندها و سامانههای تجارت خارجی شامل سامانه جامع تجارت، سامانههای بانک مرکزی و سامانههای گمرکی اعمال شده، گفت: فهرست تعرفههای ممنوعه برای فعالان تجاری کاملاً شفاف و مشخص است، اما برای اطلاع عموم اقدام به انتشار آن نیز شده است.
سخنگوی وزارت صمت بیان داشت: در کنار این ممنوعیتها و برای اطمینان از استفاده حداکثری ظرفیتهای تولید داخلی، برخی کد تعرفههای دارای اقلام مشترک با اقلام دارای مشابه تولید داخل را نیز مشمول بررسی ثانویه و سختگیرانه در زمان ثبت سفارش کردهایم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی، امنیت غذایی کشور را در گرو تامین نهادههای کیفی دانست و گفت: کشاورزان ما باید بتوانند از جدیدترین فناوریهای روز دنیا در بخش کشاورزی بهره بگیرند.
خلاصه معاملات بازار زعفران در ۲۴ دی ماه به تفکیک بازارهای گواهی، آتی و صندوق صندوق نشان میدهد؛ در این روز معادل ۲۶۷ کیلوگرم زعفران نگین در قراردادهای آتی معامله شد.
مدیرکل دفتر امور سبزیها و گیاهان جالیزی معاونت زراعت وزارت جهاد کشاورزی گفت: تولید ۲۷ میلیون تن محصولات سبزی و جالیزی در فضای باز طی سال زراعی جاری در برنامه هفتم توسعه هدفگذاری شده است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در احکامی جداگانه، «مدیرکل امور استانها» و «مدیرکل پشتیبانی و امور رفاهی» این وزارتخانه را معرفی و منصوب کرد.
دیدگاه بسته شده است.