به گزارش کنکاش فردا، احمد خسروی با اشاره به تصویب شهرک صنعتی بزرگ کردستان در نشست کمیته تخصصی کمیسیون امور زیربنایی، صنعت و محیط زیست دفتر هیات دولت، اظهار داشت: کمبود زمین یکی از مشکلات پیش روی توسعه صنعتی استان است که با تصویب این شهرک و اجرای آن در آینده؛ بخش زیادی از محدودهای این حوزه برطرف خواهد شد.
وی اضافه کرد: افزون بر یک هزار هکتار زمین در حدفاصل سه شهرستان سنندج، بیجار و دیواندره برای احداث این شهرک در نظرگرفته شده است که با تصویب آن؛ مطالعات لازم و اقدامات اجرایی این شهرک آغاز خواهد شد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی کردستان افزود: هشت سال دفاع مقدس و حوادث بعد از جنگ تحمیلی موجب شد روند توسعه کردستان به ویژه در حوزه صنعت نسبت به سایر استانهای کشور کُندتر پیش رود.
خسروی ادامه داد: خوشبختانه طی چند سال اخیر با تصویب و اجرایی کردن طرحهایی هم چون منطقه ویژه اقتصادی بانه و منطقه آزاد بانه و مریوان و هم اکنون «شهرک صنعتی بزرگ کردستان» گام بلندی برای توسعه این منطقه از سوی دولت برداشته شده است.
وی با اشاره به اینکه شرایط سرمایهگذاری در این استان مهیا است، یادآور شد: از هر لحاظ سرمایهگذاران مورد حمایت قرار میگیرند چراکه اولویت مسوولان استان رشد اقتصادی و سرمایهگذاری در حوزههای مختلف استان است.
شهریور سال ۱۴۰۰ ایجاد شهرک صنعتی بزرگ کردستان در نشست هیات مدیره سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران به همراه سه شهرک دیگر در کشور به تصویب رسید.
براساس قوانین و مقررات موجود بعد از تصویب این شهرک بزرگ در کمیسیون امور زیربنایی، صنعت و محیط زیست دفتر هیات دولت، طرح باید در جلسه هیات وزیران هم مورد تصویب قرار گیرد طی کردن این روند ویژه شهرکها و نواحی صنعتی بالای ۵۰ هکتار است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
با تصویب پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران درخصوص احیا و حفاظت از جنگلهای زاگرس در هشتاد و یکمین نشست سالانه کمیسیون اقتصادی و اجتماعی ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ)، این موضوع در دستور کار مرکز آسیا و اقیانوسیه برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا (اپدیم) قرار گرفت.
معاون سرمایه گذاری و تنظیم مقررات سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق (ساتبا) گفت: تلاش می شود بخش قابل توجهی از دستگاه های اجرایی و دولتی تا تابستان امسال به مولدهای خورشیدی مجهز شوند.
بیتکوین، اولین و بزرگترین ارز دیجیتال جهان از نظر ارزش بازار، اخیرا از ۹۵ هزار دلار عبور کرد و برای اولین بار از اوایل مارس به بالای ۹۰ هزار دلار رسید.
بنا بر اعلام مسوولان، بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور هر لحظه با حملات دشمن به حوزههای زیرساختی و پلتفرمهای داخلی مواجه است و شب گذشته هم زیرساختهای کشور مورد حمله قرار گرفته و اکنون افکار عمومی انتظار دارد که جزئیات بیشتری درباره این حمله اعلام شود، اما پیگیریها تاکنون بینتیجه مانده است.
دیدگاه بسته شده است.