به گزارش کنکاش فردا، با همت سفارت جمهوری اسلامی ایران و رایزنی بازرگانی ایران در بلاروس و همکاری مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری اسلامی ایران، معاونت تجهیزات و ماشین آلات وزارت صمت و اتاق های بازرگانی جمهوری بلاروس، نشست رو در رو معرفی ظرفیتهای صادراتی کشورمان در حوزه تجهیزات صنعتی دانشبنیان با حضور شرکتهای ایرانی و اتاقهای بازرگانی و شرکتهای بلاروسی به صورت مجازی برگزار شد.
در این نشست، صانعی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در بلاروس ضمن تبریک دهه فجر و چهل و پنحمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، یکی از موانع اصلی و کلیدی جهت توسعه همکاریهای اقتصادی و تجاری دو کشور را عدم آشنایی شرکت ها و فعالان اقتصادی با ظرفیتها و توانمندیهای یکدیگر دانست.
وی افزود: برگزاری اینگونه نشستهای کارشناسی با حضور نمایندگان شرکتهای بزرگ تولیدی دو کشور میتواند گامی مفید و موثر برای آشنایی با ظرفیتها و توانمندی های دو طرف و نهایتا رفع این مانع باشد.
سفیر ایران در بلاروس همچنین با اشاره به مکمل بودن اقتصاد جمهوری اسلامی ایران و جمهوری بلاروس، بر آمادگی سفارت و رایزن بازرگانی در مینسک برای برگزاری نشستهای مشابه در سایر حوزه ها نظیر دارو و تجهیزات پزشکی، کشاورزی، پتروشیمی و غیره در آینده نزدیک تاکید کرد.
در ادامه این نشست، شرکتهای ایرانی ضمن معرفی ظرفیتها و توانمندیهای شرکت مورد نظر خود، به معرفی محصولات تولیدی و ارائه اطلاعات لازم در مورد این محصولات پرداختند و به سئوالات نمایندگان شرکتهای بلاروسی پاسخ دادند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
سازمان هواپیمایی کشوری طی هشداری اعلام کرد که در شرایط کنونی و تا اطلاع ثانوی، هیچگونه فروش بلیت از طریق فرودگاههای واقع در مناطق شمال، جنوب و غرب کشور انجام نمیشود.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران از آسیب به ۹ شهرک صنعتی در ۷ استان در جریان جنگ ۱۲ روزه خبر داد و گفت: تولید در این دوره نهتنها متوقف نشد، بلکه در برخی اقلام اساسی به دلیل افزایش تقاضا، رشد نیز داشت.
در مواجهه با تعرفههای بالاتر بر تقریبا هر کالایی که آمریکا وارد میکند، به علاوه بحران خاورمیانه، اقتصاد ایالات متحده به شکل چشمگیری، موقعیت خود را حفظ کرده، اما این وضعیت ممکن است به زودی با نزدیک شدن به مهلتهای مهم تغییر کند.
دهم تیر، روز صنعت و معدن فرصتی است برای بازنگری در جایگاه تولید و استخراج در اقتصاد ملی؛ دو بخشی که با وجود سهم قابل توجه در اشتغال، صادرات و رشد اقتصادی، همچنان با چالشهایی ساختاری و اجرایی دستوپنجه نرم میکنند و نیازمند توجه ویژه در سیاستگذاری و سرمایهگذاری هستند.
دیدگاه بسته شده است.