به گزارش کنکاش فردا، با همت سفارت جمهوری اسلامی ایران و رایزنی بازرگانی ایران در بلاروس و همکاری مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری اسلامی ایران، معاونت تجهیزات و ماشین آلات وزارت صمت و اتاق های بازرگانی جمهوری بلاروس، نشست رو در رو معرفی ظرفیتهای صادراتی کشورمان در حوزه تجهیزات صنعتی دانشبنیان با حضور شرکتهای ایرانی و اتاقهای بازرگانی و شرکتهای بلاروسی به صورت مجازی برگزار شد.
در این نشست، صانعی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در بلاروس ضمن تبریک دهه فجر و چهل و پنحمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، یکی از موانع اصلی و کلیدی جهت توسعه همکاریهای اقتصادی و تجاری دو کشور را عدم آشنایی شرکت ها و فعالان اقتصادی با ظرفیتها و توانمندیهای یکدیگر دانست.
وی افزود: برگزاری اینگونه نشستهای کارشناسی با حضور نمایندگان شرکتهای بزرگ تولیدی دو کشور میتواند گامی مفید و موثر برای آشنایی با ظرفیتها و توانمندی های دو طرف و نهایتا رفع این مانع باشد.
سفیر ایران در بلاروس همچنین با اشاره به مکمل بودن اقتصاد جمهوری اسلامی ایران و جمهوری بلاروس، بر آمادگی سفارت و رایزن بازرگانی در مینسک برای برگزاری نشستهای مشابه در سایر حوزه ها نظیر دارو و تجهیزات پزشکی، کشاورزی، پتروشیمی و غیره در آینده نزدیک تاکید کرد.
در ادامه این نشست، شرکتهای ایرانی ضمن معرفی ظرفیتها و توانمندیهای شرکت مورد نظر خود، به معرفی محصولات تولیدی و ارائه اطلاعات لازم در مورد این محصولات پرداختند و به سئوالات نمایندگان شرکتهای بلاروسی پاسخ دادند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
دانشکده فرش دانشگاه هنر اسلامی تبریز به عنوان تنها دانشکده فرش کشور، با هدف تکمیل هرم تحصیلی رشته فرش در ایران، موفق به کسب مجوز پذیرش دانشجو در مقطع دکتری «مطالعات فرش» شد.با تصویب مقطع دکتری مطالعات فرش و اخذ مجوزهای لازم، پذیرش دانشجو از مهرماه سالجاری آغاز میشود.
به صورت عادی برای نتیجه مذاکرات میان ایران و آمریکا دو سناریو پیشبینی میشود؛ اول توافق و رفع تحریمها، دوم شکست مذاکرات و تشدید تحریمها.
شرکت ملی نفت ایران امروز یکی از بزرگترین قراردادهای تاریخ صنعت نفت را با شرکتهای پتروپارس، قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا، اویک و مپنا به ارزش ۱۷ میلیارد دلار امضا کرد.
دیدگاه بسته شده است.