ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت خارجه روسیه در اظهاراتی تأکید کرد که روابط میان مسکو و کشورهای اروپایی تنها زمانی میتواند بهبود یابد که رهبرانی در این کشورها به قدرت برسند که سیاستهای خصمانه خود علیه روسیه را کنار بگذارند.
به گزارش بامداد سهشنبه پایگاه خبری کنکاش فردا و به نقل از خبرگزاری ریانووستی، زاخارووا با بیان اینکه تنظیم مجدد روابط روسیه با اروپا تنها در صورتی امکانپذیر است که رهبران اروپایی به نفع شهروندان خود عمل کنند، اظهار کرد: آنها باید اعمال تحریمها علیه روسیه را متوقف کرده، از ارسال سلاح به کییف دست بردارند و برای گفت وگویی آزاد و بدون پیششرط با مسکو آمادگی داشته باشند.
سخنگوی وزارت خارجه روسیه همچنین با اشاره به اینکه تعامل میان مسکو و کشورهای اروپایی باید مبتنی بر اصولی چون احترام به استقلال کشورها، عدم مداخله در امور داخلی و همکاری برابر باشد، افزود: این بدان معناست که روابط باید بر پایه احترام متقابل به منافع و ایجاد تعادل در همکاریها شکل گیرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه سیاستمداران فعلی اروپا اغلب از ابزار فشار، اولتیماتوم و مطالبه امتیاز استفاده میکنند، تصریح کرد: کنار گذاشتن چنین سیاستهایی که بر اجبار و خواستههای یکجانبه استوار است، شرط لازم برای بهبود روابط میان روسیه و اروپا محسوب میشود.
در مواجهه با تعرفههای بالاتر بر تقریبا هر کالایی که آمریکا وارد میکند، به علاوه بحران خاورمیانه، اقتصاد ایالات متحده به شکل چشمگیری، موقعیت خود را حفظ کرده، اما این وضعیت ممکن است به زودی با نزدیک شدن به مهلتهای مهم تغییر کند.
دونالد ترامپ، گفت: ژاپن، درگیر تجارت ناعادلانه خودرو با آمریکاست و باید واردات منابع انرژی و سایر کالاهای آمریکایی را افزایش دهد تا به کاهش کسری تجاری آمریکا کمک کند.
ایلان ماسک، کارآفرین و میلیاردر آمریکایی، معتقد است که ایالات متحده به دلیل لایحه دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده در مورد هزینهها و مالیاتها، میتواند در نهایت به «بردگی بدهی» دچار شود.
مقام ارشد صندوق بینالمللی پول(IMF) میگوید که جنگ تجاری جهانی که رئیس جمهوری آمریکا بهراه انداخته است، چالشی به مراتب بزرگتر از کووید-۱۹ برای بانکهای مرکزی اقتصادهای نوظهور است.
دیدگاه بسته شده است.