به گزارش کنکاش فردا، علیمحمد پوررضا گفت: همسو با تحقق شعار سال ۱۴۰۰ و کمک به تولیدکنندگان داخلی، این شرکت کالای مورد نیاز خود را از تولیدکنندگان و سازندگان داخلی تامین کرده، که این موضوع افزون بر حمایت از تولید داخلی، صرفهجویی ارزی برای کشور داشته است.
وی تصریح کرد: این شرکت همچنین بهمنظور حمایت از شرکتهای دانشبنیان و تولیدکنندگان داخلی که توانایی ساخت تجهیزات مورد نیاز صنعت نفت را دارند، به تشکیل کمیته خودکفایی کرده تا ضمن بررسی تواناییهای شرکتها به خرید کالا از آنها اقدام کند.
مدیرعامل شرکت پالایش گاز بیدبلند به کیفیت کالاهای داخلی اشاره و بیان کرد: توانایی ساخت تجهیزات از سوی شرکتهای دانشبنیان و تولیدکنندگان داخلی به وسیله مهندسان و متخصصان پالایشگاه بررسی و پس از تایید نسبت به اعلام سفارش و خرید اقدام میشود.
پوررضا با بیان اینکه تامین اقلام مورد نیاز پالایشگاه در کمترین زمان ممکن، با شناسایی تولیدکنندگان معتبر داخلی با اهتمام به بومیسازی اقلام خارجی، از اقدامهای شاخص تدارکات کالا است، گفت: اولویت خرید کالای مورد نیاز از تولیدکنندگان داخلی است و مدیران شرکت بر این موضوع تاکید ویژهای دارند.
وی همچنین با بیان اینکه پارسال ۴۸۵ قلم کالا از شرکتهای داخلی خریداری شده است، افزود: اقلام خریداریشده پس از تایید از سوی کارشناسان و متخصصان شرکت و واحدهای متقاضی، وارد انبار میشود.
مدیرعامل شرکت پالایش گاز بیدبلند اظهار کرد: تامین بهموقع کالا و تجهیزات با قیمت مناسب بهمنظور پایداری تولید، همچنین نگهداری اقلام خریداری شده با روشهای نو انبارداری در انبارهای این شرکت برای تامین قطعات یدکی از وظایف مهم این شرکت بوده که خوشبختانه با تدابیر اندیشیدهشده تاکنون هیچگونه مشکلی در فرآیند تولید رخ نداده است.
پوررضا از شناسایی و ثبت ۲۰ هزار و ۲۶۳ شرکت در سامانه خرید وزارت نفت در سال ۱۴۰۰ خبر داد و تاکید کرد: تاکنون بسیاری از کالاهای مورد نیاز از شرکتهای دانشبنیان خریداری شده که از ابتدای سال ۱۴۰۱ نیز در حال امضای قرارداد با شرکتی دانشبنیان برای ساخت پنج عدد پلاگ ولو کلاس ۶۰۰ در سایزهای ۶ اینچ و ۱۲ اینچ هستیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
نماینده مردم منطقه سیستان در مجلس شورای اسلامی گفت: عملیات تزریق گاز به خط تغذیه شهرستان هیرمند با پیگیری نمایندگان مردم و تلاش کارکنان بهرهبرداری ناحیه گاز زابل با موفقیت به پایان رسید.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران از صدور مجوز احداث نیروگاه خورشیدی ۳۰۰ مگاواتی در پایتخت خبر داد و گفت: این پروژه با مشارکت سرمایهگذار خارجی، طی دو هفته آینده وارد فاز اجرایی شده و ظرفیت تولید برق تجدیدپذیر را تا پایان سال به ۶۰۰ مگاوات خواهد رساند.
جزئیات زیرساختهای کارآفرینی دیجیتال و کشف استعدادها در هوش مصنوعی در رویداد استارتاپی «آینده انسان و ماشین» بررسی شد.
طی روزهای گذشته و با آغاز بازگشایی بازار سرمایه، شاخص بورس روند ریزشی داشت که طبیعاتا ناشی از شرایط و ریسکهای سیاسی هفتههای اخیر است. با این حال، از روز گذشته رایزنیها برای حمایت جدی از بازار سرمایه آغاز شده است؛ به طوری که امروز در جلسه هماهنگی بانک مرکزی و سازمان بورس خط ۶۰ همتی برای ثبات بازار سرمایه تخصیص یافت.
دیدگاه بسته شده است.