به گزارش کنکاش فردا، کارگروه تخصصی انجمن توسعه انرژیهای سبز، امروز با حضور جمعی از کارشناسان انرژی تجدیدپذیر برگزار شد.
در این مراسم، محسن عرب، رئیس انجمن توسعه انرژی سبز با اشاره به جهش پیش روی انرژیهای تجدیدپذیر اظهار داشت: اگر بخواهیم تاریخچهای از توسعه تجدیدپذیرها بیان کنیم باید بگوییم که این حوزه مرهون شکلگیری یک بحران بوده است.
وی افزود: جهش قیمت نفت در سال ۱۹۷۳، دنیا را به فکر استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر انداخت و اولین نیروگاههای خورشیدی به جهان معرفی شد.
عرب تشریح کرد: ۱۴ سال پس از این واقعه پای اولین سلول خورشیدی در قالب طرح مطالعاتی دانشگاه شیراز به کشور باز شد و این طرح تحقیقاتی در حال حاضر به یکی از منابع مهم انرژی ایران بدل شده است.
رئیس انجمن توسعه انرژی سبز با اشاره به آخرین وضعیت برق خورشیدی در کشور بیان کرد: ایران ۵۳۹ مگاوات، یعنی کمی بیشتر از ۰٫۵ درصد کل ظرفیت تولید برق کشور، انرژی خورشیدی دارد.
عرب بیان کرد: متخصصان صنعت برق به رفع ناترازی برق در یک دهه آینده هم امیدوار نبودند اما برنامه تجدیدپذیر و ویژگیهای منحصر به فرد این نوع نیروگاه سبب شده تا متخصصان برق به رفع ناترازی توانی تا پایان سال ۱۴۰۴ امیدوار بشوند.
وی در تشریح ویژگیهای مثبت توسعه تجدیدپذیرها گفت: ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر که قرار است در دستور کار قرار بگیرد، نیاز به مصرف مازوت به ویژه در زمستان را کاهش داده و انتشار ۷٫۲ میلیون تن آلودگی متوقف خواهد شد.
عرب تاکید کرد: اولین بار است که یک صنعت بدون حمایت مستقیم و صرفا با اقدامات تنظیمگری دولت در حال توسعه است، یعنی بدون هیچ یارانه انرژی یا مالی میتوانیم شاهد شکل گیری یک اکوسیستم اقتصادی در کشور باشیم. رئیس انجمن توسعه انرژی سبز گفت: بخش اداری کشور از ابتدای سال آینده ملزم به تامین بخشی از برق خود با اتکا به انرژیهای تجدیدپذیر خواهد بود، این یک حمایت دولتی است اما حمایت غیرمستقیم است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رئیس سازمان امور اراضی کشور گفت: واگذاری زمین های کشاورزی به طرح های انرژی تجدیدپذیر به سرمایهگذاران حداکثر یک ماهه تحویل داده می شود.
معاون شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران با صدور دستورالعمل 12مادهای، بر صرفهجویی و بهینهسازی مصرف انرژی در تمام فرودگاههای کشور تاکید کرد.
روز سهشنبه چهارم دی ماه 1403، مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام مجتمع فولاد غدیر نیریز در سال مالی منتهی به 31 شهریور 1403 با تصویب سود یک هزار و ۵۳۰ ریالی برای هر سهم برگزار شد.
مدیرکل سامانههای مقیاس کوچک ساتبا گفت: سامانه ملی مجوزها زمینهای کشاورزی را برای احداث نیروگاه تأیید نمیکند و برای حل این مشکل، نیازمند همکاری وزارت جهاد کشاورزی و منابع طبیعی هستیم.
دیدگاه بسته شده است.