نماینده مردم منطقه سیستان در مجلس شورای اسلامی گفت: عملیات تزریق گاز به خط تغذیه شهرستان هیرمند با پیگیری نمایندگان مردم و تلاش کارکنان بهرهبرداری ناحیه گاز زابل با موفقیت به پایان رسید.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سیستان و بلوچستان از تداوم اجرای طرحهای زیرساختی در شمال استان خبر داد و بر تعهد مدیریت استان برای پیشبرد طرحهای عمرانی تأکید کرد.
در پی تحولات اخیر و بهمنظور آمادگی و هماهنگی هرچه بیشتر در ارائه خدمات پایدار به مردم استان، امروز ۲۵ خرداد جلسه ستاد مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان برگزار شد.
مدیرکل صمت سیستان و بلوچستان گفت: سیستان و بلوچستان را باید استان طلایی و مسی کشور نامید. کشف ذخایر عظیم فلزی در این استان، بهویژه در جنوب، ما را به یکی از نقاط راهبردی در توسعه صنایع معدنی تبدیل کرده است.
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از ذخایر استراتژیک گندم تا ۶ ماه آینده خبر داد و گفت: از ۱۵ اردیبهشت ماه دوره اوج خرید گندم از کشاورزان آغاز میشود.
وزیر راه و شهرسازی گفت: طبق تاکید شخص رئیس جمهور اشتغال مردم در اسکله صیادی چابهار باید ادامه پیدا کند و بیش از ۷۰۰ نفر نیری انسانی مورد نیاز این پروژهها از بومیان منطقه انتخاب شوند.
وزارت نیرو هدفگذاری کرده که ظرفیت تولید انرژی بادی را به ۸۰۰۰ مگاوات برساند. این هدف بخشی از برنامه کلی برای دستیابی به ۳۰ هزار مگاوات انرژیهای تجدیدپذیر (خورشیدی و بادی) در کشور است. پروژههایی مانند نیروگاه میل نادر میتواند آغازگر حرکت جدی به سمت استفاده از این پتانسیل عظیم باشد.
مشخصا این روزها و از زمانی که موضوع توسعه اقتصاد دریامحور وارد ادبیات اقتصادی کشور شده است، توجهات نیز به سمت مناطق ساحلی و بنادر کشورمان معطوف شده و این درحالی است که ایران علاوه بر خزر در شمال و خلیج فارس در جنوب کشور، دریای «مَکُران» یا بهتر بگوییم منطقه مکران را هم در اختیار دارد که نوار ساحلی آن از میناب هرمزگان تا گواتر در جنوب سیستان و بلوچستان ادامه دارد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: در حوزه فراپسکرانه به دنبال احداث شهر لجستیک هستیم و نیاز است ارگان های مختلف به ما کمک کنند که زمین مورد نیاز برای احداث این شهر را مهیا کنیم.