معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سیستان و بلوچستان از تداوم اجرای طرحهای زیرساختی در شمال استان خبر داد و بر تعهد مدیریت استان برای پیشبرد طرحهای عمرانی تأکید کرد.
به گزارش پایگاه خبری کنکاش فردا، عطاالله اکبری در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به بهرهبرداری تقاطع غیرهمسطح عطا محمد و محور ارتباطی زابل به زهک، از اجرای طرحهای متعدد راهسازی در شمال استان خبر داد و گفت: توسعه عمرانی در استان با وجود محدودیتهای منابع همچنان با جدیت دنبال میشود.
وی هدف از اجرای این پروژهها را کاهش گرههای ترافیکی، افزایش ایمنی جادهای و بهبود ارتباطات بین شهری عنوان کرد و افزود: بهرهبرداری از تقاطع عطا محمد و مسیر زابل-زهک، گامی مؤثر در تسهیل تردد خودروها و ارتقای زیرساختهای حملونقل منطقه است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری با اشاره به پروژههای تکمیلشده و در دست اجرا در شمال استان از جمله باند دوم زاهدان-زابل، پل دوم شیله، پل نهراب، محور محمدآباد-زهک و محور زابل-زهک، تصریح کرد: این پروژهها با هدف کاهش تصادفات، ارتقاء سطح خدمات عمرانی و تقویت ارتباطات شهری برای رفاه حال مردم صبور سیستان در اجرا اجرا شده است که بخش قابل توجهی از نیازهای زیرساختی منطقه را تأمین کرده است.
اکبری با قدردانی از حمایتهای دولت، اظهار کرد: با وجود چالشهای اعتباری، اراده لازم برای پیشبرد طرحها وجود دارد و تلاش برای پاسخگویی به نیازهای مردم ادامه خواهد یافت.
وی استقبال مردم از پروژههای عمرانی را نشاندهنده اعتماد عمومی به مسیر توسعه استان دانست و افزود: این همراهی، انگیزهای مضاعف برای تسریع در اجرای برنامههای آینده تیم مدیریتی استان فراهم کرده است.
انتهای پیام
نماینده مردم منطقه سیستان در مجلس شورای اسلامی گفت: عملیات تزریق گاز به خط تغذیه شهرستان هیرمند با پیگیری نمایندگان مردم و تلاش کارکنان بهرهبرداری ناحیه گاز زابل با موفقیت به پایان رسید.
در پی تحولات اخیر و بهمنظور آمادگی و هماهنگی هرچه بیشتر در ارائه خدمات پایدار به مردم استان، امروز ۲۵ خرداد جلسه ستاد مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان برگزار شد.
آمازون برای توسعه، راهاندازی و حفظ و نگهداری زیرساخت دیتاسنتر خود در استرالیا، ۲۰ میلیارد دلار استرالیا (۱۲.۹۷ میلیارد دلار) از سال ۲۰۲۵ تا ۲۰۲۹ سرمایهگذاری کرده و تواناییهای هوش مصنوعی این کشور را تقویت خواهد کرد.
مدیرکل صمت سیستان و بلوچستان گفت: سیستان و بلوچستان را باید استان طلایی و مسی کشور نامید. کشف ذخایر عظیم فلزی در این استان، بهویژه در جنوب، ما را به یکی از نقاط راهبردی در توسعه صنایع معدنی تبدیل کرده است.
دیدگاه بسته شده است.