به گزارش کنکاش فردا، بهای هر اونس طلا در ساعت ۷ و ۵۰ دقیقه صبح به وقت شرقی با ۳.۳۰ درصد کاهش به ۱۸۵۰ دلار و ۸۰ سنت رسید و طلای آمریکا نیز با ۰.۱۸ درصد کاهش در ۱۸۵۱ دلار و ۸۰ سنت معامله شد. قیمت طلا تاکنون در این ماه حدود ۲.۶ درصد کاهش یافته است که بیشترین میزان از سپتامبر بوده است.
جفری هالی، تحلیلگر ارشد OANDA، گفت: عملکرد طلا در ماه می در کل ناامیدکننده بوده است و در اولین نشانه تقویت دلار ضعف فوری را نشان میدهد در حالی که قادر به ردیابی سودهای مادی ناشی از ضعف دلار یا کاهش بازده اوراق قرضه آمریکا نیست.
بازدهی بالاتر خزانه داری ۱۰ ساله ایالاتمتحده جذابیت طلای با بازده صفر را کاهش میدهد، در حالی که دلار قویتر، شمش با قیمت دلار را برای خریداران خارجی گرانتر خواهد کرد.
استفان اینس، شریک مدیریت دارایی SPI، گفت: در شروع چرخه افزایش نرخ بهره فدرال رزرو بسیار بهتر از حد انتظار عمل کرد زیرا بازار همچنان به قیمتگذاری در ریسکهای رکود ادامه میدهد.
کریستوفر والر، رئیس بانک مرکزی آمریکا روز دوشنبه گفت، در حالی که بانک مرکزی در تلاش است تا تورم بالا را پایین بیاورد، فدرال رزرو ایالات متحده باید آماده باشد تا از این پس تا زمانی که تورم به طور قاطع مهار شود، نرخ بهره را در هر جلسه به میزان نیم درصد افزایش دهد. نرخهای بهره کوتاهمدت بالاتر ایالات متحده، هزینه فرصت نگهداری شمش را افزایش میدهد.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با ۰.۷ درصد کاهش به ۲۱.۸۰ دلار رسید و تاکنون در این ماه حدود ۴.۱ درصد کاهش یافته است. پلاتین با ۰.۸ درصد کاهش به ۹۵۱.۳۱ دلار رسید اما همچنان برای اولین رشد ماهانه خود در سه مورد از حدود ۲.۱ درصد قرار دارد و پالادیوم با ۰.۲ درصد کاهش به ۲۰۲۹.۶۱ دلار رسید و در این ماه حدود ۱۲.۶ درصد کاهش یافت که بیشترین میزان از نوامبر بوده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ارزیابی اثرات تغییر اقلیم بر دما و بارش ایران و کشورهای همسایه در راستای مدیریت چالشهای هیدروپولیتیک آتی در قالب یک طرح پژوهشی مورد بررسی قرار گرفت.
بررسی دادههای آماری مدیریت نظارت بر بورسهای سازمان بورس و اوراق بهادار حاکی از رشد ۱۸ درصدی ارزش دارایی سرمایهگذاران خارجی در پاییز امسال است.
طبق آخرین گزارش مرکز آمار ایران از وضعیت قیمت تولیدکننده بخش معدن، نشان می دهد که این بخش در ۱۲ ماه منتهی به آبان ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱.۵ واحد درصد و تورم سالانه قیمت تولیدکننده بخش صنعت نیز هفتدهم درصد کاهش یافته است.
سدهای مهم و بزرگ تامین کننده آب کشور در شرایطی نخستین ماه زمستان را پشت سرمی گذارند که ورودی آب به آنها کاهش یافته است.
دیدگاه بسته شده است.