به گزارش کنکاش فردا، مهدی نیازی به برنامهریزی وزارت نیرو برای تامین کنتورهای هوشمند خانگی اشاره کرد و افزود: وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز اعلام آمادگی کرده تا برق صرفهجویی شده از محل خانوارها را در بازاری که قیمت آن مشخص خواهد شد، خریداری کرده و آن را به بخش تولید و صنعت منتقل کند.
به گفته این مقام مسوول، در کوتاهمدت باید روی ظرفیت صرفهجویی در مصرف برق در بخش خانوار کار کنیم که از نظر کارشناسی دستکم ۳۰ درصد آن قابل جذب در بخش تولید و صنعت خواهد بود.
وی خاطرنشانکرد: از آنجایی که بخش صنعت مصرفکننده عمده برق کشور است، با تعاملات انجام شده با وزارت نیرو مقرر شد بخشی از نیاز به برق را خودمان تامین کنیم.
نیازی بیان داشت: در همه نقاط جهان نیز عرف است که صنایع بزرگ برای ساخت نیروگاهها ورود میکنند و این مهم در مجلس نیز در حال تبدیل شدن به قانون است که مقررشده ساخت واحدهای نیروگاهی به ظرفیت ۱۴ هزار مگاوات بهعنوان تکلیف بخش صنعت دیده شود.
وی تصریح کرد: معتقدیم این کار یک اقدام بلندمدت است و تا چند سال آینده جواب خواهد داد، به همین دلیل در کوتاهمدت باید روی ظرفیت صرفهجویی بخش خانوار کار کرد.
وی به امضای تفاهمنامه توسعه نیروگاهی بین وزارتخانههای صمت و نیرو به میزان ۱۴ هزار مگاوات اشاره کرد و گفت: این مهم با سرمایهگذاری هفت میلیارد دلاری در حال انجام است و طبق بند «و» تبصره ۱۵ قانون بودجه، آن دسته از واحدهایی که کنتور جداگانه داشته یا برقشان را بتوانند به شبکه سراسری تزریق کنند، نرخ سوختشان به “قیمت نیروگاهی” محاسبه خواهد شد.
این مقام مسوول همچنین اظهار داشت: با هماهنگی بین وزارت نفت و نیرو، برنامهریزی شده تا قطعیهای برق به سمت تعطیلی صنایع در تابستان بهمنظور اورهال یا انجام برخی اصلاحات در صنایع برود تا بتوانیم پایداری انرژی را در سایر بخشهای صنعتی تضمین کرده و تابستان امسال را با محدودیت کمتری سپری کنیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
محصولات باغی شهرستان ماهنشان به دلیل نبود صنایع تبدیلی و کمبود زیرساختها آنگونه که باید و شاید مورد بهرهبرداری قرار نمیگیرد و فرصتهای ارزشمندی در حوزه تولیدات کشاورزی این منطقه از دست میرود.
با تصویب پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران درخصوص احیا و حفاظت از جنگلهای زاگرس در هشتاد و یکمین نشست سالانه کمیسیون اقتصادی و اجتماعی ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ)، این موضوع در دستور کار مرکز آسیا و اقیانوسیه برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا (اپدیم) قرار گرفت.
معاون سرمایه گذاری و تنظیم مقررات سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق (ساتبا) گفت: تلاش می شود بخش قابل توجهی از دستگاه های اجرایی و دولتی تا تابستان امسال به مولدهای خورشیدی مجهز شوند.
بیتکوین، اولین و بزرگترین ارز دیجیتال جهان از نظر ارزش بازار، اخیرا از ۹۵ هزار دلار عبور کرد و برای اولین بار از اوایل مارس به بالای ۹۰ هزار دلار رسید.
دیدگاه بسته شده است.