به گزارش کنکاش فردا، علیرضا نجومی همزمان با هفته محیط زیست به تشریح اقدامهای زیستمحیطی مدیریت اچاسئی این شرکت در بخشهای توسعه و عملیات تولید گاز از سکوهای گازی پارس جنوبی پرداخت و گفت: پایش آلایندههای زیستمحیطی سکوهای گازی برای بهرهبرداری از سکوهای گازی با حداقل آثار محیط زیستی و بهمنظور کاهش تولید پسماندها و گازهای ارسالی به مشعل اجرا شده است.
وی با اشاره به عملیات مهندسی، نصب و بهرهبرداری از واحدهای تصفیه گاز باقیمانده (TGTU) پالایشگاههای هشتم، دهم، یازدهم و دوازدهم پارس جنوبی گفت: با اجرای این پروژه در بخش پالایشگاهی، کیفیت گازهای ارسالی به مشعل و آثار محیط زیستی محصولات احتراق از جانب آلایندههای گوگردی بهبود یافته است.
مدیر اچاسئی شرکت نفت و گاز پارس با بیان اینکه انتشار سالانه ۲۲۴ هزار تن ترکیبات گوگردی در هوا با توجه به اجرا، راهاندازی و بهرهبرداری از واحدهای بازیافت گوگرد و تلغیظ گاز اسیدی (AGE) پالایشگاههای هشتم، دهم، یازدهم و دوازدهم کاهش یافته است، تصریح کرد: اجرا، راهاندازی و بهرهبرداری از کمپرسورهای OFF GAS پالایشگاههای دهم، یازدهم و دوازدهم با هدف جلوگیری از سوزاندن ۱۵۰۰ میلیون استاندارد مترمکعب گاز از دیگر اقدامهای شاخص در حوزه فعالیتهای زیست محیطی بوده است.
به گفته نجومی، در بخش طرحهای توسعه جدید، مطالعات اداره انرژی اطلاعات آمریکا (EIA) با ضمیمه EMP بر اساس شرح خدمات فنی و عملیاتی پیش از آغاز عملیات اجرایی، در طرحهای توسعه میدانهای گازی کیش، پارس شمالی، فرزاد ب، فاز ۱۱، میدان گازی بلال و خطوط لوله گاز ترش بین پالایشگاهی اجرا شده است.
وی با اشاره به اصلاح طرح تصفیه پساب صنعتی پالایشگاههای پارس جنوبی از دیدگاه عملیاتی و اقتصادی همراه با تدوین شرح خدمات جدید برای مشاور تهیهکننده اسناد فنی مناقصه EPC افزود: اصلاح این طرح با هدف استفاده مجدد از پساب تصفیهشده برای آبیاری و مدیریت اصولی لجنها انجام شده، همچنین طرح مدرن و اتوماتیک سیستمهای تصفیه پساب و لجن بهداشتی در پایانه جاسک و ناحیه شیرینو با هدف استفاده دوباره از پساب تصفیهشده برای آبیاری و تولید کود مدنظر قرار گرفته است.
مدیر اچاسئی شرکت نفت و گاز پارس گفت: مدیریت اقتصادی و عملیاتی کاستیک مستعمل فرآیند DMC با روش پایدارسازی و جامدسازی از دیگر پروژههای مدیریت اچاسئی شرکت نفت و گاز پارس در حوزه حفاظت از محیط زیست بوده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
محصولات باغی شهرستان ماهنشان به دلیل نبود صنایع تبدیلی و کمبود زیرساختها آنگونه که باید و شاید مورد بهرهبرداری قرار نمیگیرد و فرصتهای ارزشمندی در حوزه تولیدات کشاورزی این منطقه از دست میرود.
با تصویب پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران درخصوص احیا و حفاظت از جنگلهای زاگرس در هشتاد و یکمین نشست سالانه کمیسیون اقتصادی و اجتماعی ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ)، این موضوع در دستور کار مرکز آسیا و اقیانوسیه برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا (اپدیم) قرار گرفت.
معاون سرمایه گذاری و تنظیم مقررات سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق (ساتبا) گفت: تلاش می شود بخش قابل توجهی از دستگاه های اجرایی و دولتی تا تابستان امسال به مولدهای خورشیدی مجهز شوند.
بیتکوین، اولین و بزرگترین ارز دیجیتال جهان از نظر ارزش بازار، اخیرا از ۹۵ هزار دلار عبور کرد و برای اولین بار از اوایل مارس به بالای ۹۰ هزار دلار رسید.
دیدگاه بسته شده است.