به گزارش کنکاش فردا، در این برنامه ریزی تاکنون ۴۴ دستگاه حفاری وارد کشور شده است.
نوع دستگاه های حفاری نوع دستگاه های خریداری شده S21، S15 و RCJK است.
شرکت های خریدار ۱۵ شرکت و مجموعه فعال در حوزه صنعت و معدن همچون صنایع ملی مس، چادرملو، گل گهر، توسعه معادن، خاتم، سرمایه گذاری غدیر، هلدینگ باما، موسسه معدن، گوهر کاوش، آریا جنوب، مس درخشان تخت گنبد، سوژمیران، آریا کابل فدک، پارس تامین و وزارت دفاع اقدام به خرید ماشین آلات حفاری کرده اند.
معدن و صنایع معدنی بیشترین سهم خرید بیشترین سهم از دستگاه های خریداری شده متعلق به هلدینگ باما(۳۰ دستگاه)، شرکت صنایع ملی مس(۱۵ دستگاه)، شرکت توسعه گل گهر و وزارت دفاع (هر کدام ۱۰ دستگاه) و شرکت توسعه معادن و فلزات(۹ دستگاه) است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) گفت: میزان حفاری های اکتشافی ایمیدرو به همراه شرکت های زیرمجموعه در سال گذشته به ۶۷۰ هزار متر رسید. این رقم بیشترین عملکرد ایمیدرو در حفاری های اکتشافی است که تاکنون به ثبت رسیده است.
به گزارش کنکاش فردا، حجم کل بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته، به ۶۷.۸۴ میلیارد دلار رسید که ۳۴.۳۹ درصد کاهش داشته است. ارزش حجم کل در امور مالی غیر متمرکز، در حال حاضر، ۶.۰۲ میلیارد دلار است که ۸.۸۸ درصد از کل حجم بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته بوده و حجم […]
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
دیدگاه بسته شده است.