به گزارش کنکاش فردا، محسن خجستهمهر با اشاره به اینکه نخستین طرح تصویب شده در نشست چهارشنبه (هشتم تیرماه) شورای اقتصاد، طرح فاز نخست توسعه میدان چنگوله به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار است، اظهار کرد: قرار است حفاری ۶ حلقه چاه توصیفی – تولیدی و ۲ حلقه چاه تعمیری – تولیدی در این میدان انجام شود.
وی افزود: یک خط لوله ۱۲۰ کیلومتری تا واحد بهرهبرداری دهلران و همچنین یک خط لوله ۳۰ کیلومتری برای انتقال گاز این میدان به میدان آذر احداث خواهد شد. هدف از اجرای طرح توسعه میدان چنگوله رسیدن به سقف تولید ۱۵ هزاربشکه در روز است.
معاون وزیر نفت بیان کرد: سرمایهگذاری ۵۰۰ میلیون دلاری برای احیای چاههای کم بازده دومین مصوبه شورای اقتصاد است؛ در این طرح پیشبینی شده است که شرکتهای دانشبنیان با پارک نوآوری و فناوری صنعت نفت قرارداد امضا کنند.
خجستهمهر ادامه داد: مهمترین طرحی که در نشست شورای اقتصاد تصویب شد، طرح توسعه ۱۲ میدان از میدانهای گازی شرکت نفت مناطق مرکزی ایران و فاز دوم پالایشگاه فراشبند است که همزمان با توسعه فاز ۲ میدان آغار و نیز احداث ایستگاه تقویت فشار سرخون و شانول با سرمایهگذاری ۳.۶ میلیارد دلار اجرا خواهد شد.
وی افزود: این ۱۲ میدان روزانه حدود ۱۴۰ میلیون مترمکعب به تولید گاز و حدود ۱۰۰ هزار بشکه به تولید میعانات گازی کشور اضافه خواهند کرد.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران تأکید کرد: طرح ضربتی میدانهای گازی نفت مناطق مرکزی ایران از زمان انعقاد قرارداد طی مدت چهار سال اجرا شده و زمان بازپرداخت این طرح نیز هفت ساله خواهد بود.
خجستهمهر در پایان گفت: با توجه به نیاز کشور به تولید گاز و تراز نبودن عرضه و تقاضای گاز این طرح جزء طرحهای راهبردی کشور است که شرکت ملی نفت ایران توانست در شورای اقتصاد به تصویب برساند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران گفت: ظرفیت تولید فولاد در کشور سالانه ۵۰ میلیون تن است که به خاطر ناترازی انرژی تنها از ۳۰ میلیون تن آن استفاده میشود.
بیتکوین در بحبوحه افزایش تقاضا بیش از ۳.۵ درصد جهش کرد.
پس از اظهاراتی که به نقل از وزیر علوم مبنی بر رایزنی برای رفع مسدودی یوتیوب برای اساتید و دانشجویان آموزش عالی، منتشر شد، مدیر روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ارتباطات اعلام کرد که این موضوع یک توافق بین وزارت علوم و دادستانی مبتنی بر یک آیین نامه کارگروه تعیین مصادیق است و ارتباطی با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ندارد.
گمرک ایران اعلام کرد: تراز تجاری ایران در دولت چهاردهم (از ابتدای شهریور تا ۱۵ دی ماه ۱۴۰۳) به میزان ۵.۵ میلیارد دلار بهبود یافته است.
دیدگاه بسته شده است.