به گزارش کنکاش فردا، رضا غلامی اوریمی اظهار داشت: این طرحهای صنعتی در رشته فعالیتهای مختلف شامل فلزی، شیمیایی، غذایی و آشامیدنی، کانی غیرفلزی، سلولزی، خدمات، نساجی و برق و الکترونیک در سطح شهرکها و نواحی صنعتی سراسر کشور درحال ساخت است.
وی با بیان اینکه از این تعداد طرح چهار هزار و ۲۰۴ مورد در مرحله نصب ماشینآلات هستند، افزود: با حمایت از این طرحها و به بهره برداری رساندن آنها تا پایان امسال جاری، هشتهزار فرصت شغلی جدید در کشور فراهم خواهد شد.
معاون برنامهریزی سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در ادامه از رشد ۲۰درصدی تعداد طرحهای درحال ساخت و ساز در سطح شهرکها و نواحی صنعتی کشور در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال قبل از آن خبر داد.
وی اضافهکرد: در سالهای اخیر شاهد استقبال متقاضیان برای حضور و سرمایهگذاری در شهرکها و نواحی صنعتی بودهایم، بهطوری که حتی در برخی از شهرکهای صنعتی کشور، با کمبود نیروی کار مواجه هستیم.
غلامی اوریمی تصریحکرد: روند رو به رشد سرمایهگذاری صنعتی در استانهای کشور نشانگر شکست تحریمهای ظالمانه دشمنان و علاقهمندی کارآفرینان به سرمایه گذاری و فعالیتهای تولیدی با وجود همه مشکلات و تنگناهاست.
به گفته وی، هم اکنون ۸۴۷ شهرک و ناحیه صنعتی در کشور درحال بهره برداری و واگذاری زمین به سرمایه گذاران هستند که فعالیت بیش از ۴۹ هزار واحد صنعتی به بهره برداری رسیده و افزون بر ۴۷ هزار طرح صنعتی درحال ساخت و ساز در سطح این مناطق، گویای حضور پررنگ بخش خصوصی در حوزه صنعت و تولید در کنار بسترسازی و تسهیلگری دولت است.
سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و شرکتهای استانی تابعه آن اکنون با دارا بودن ۵۰۹ شهرک و ۳۳۸ ناحیه صنعتی و ۵ منطقه ویژه اقتصادی درحال بهره برداری، ۸۴ شهرک و ناحیه صنعتیتخصصی، ۶ شهرک فناوری، ۴۰ مرکز خدمات فناوری و کسب و کار، دو مجتمع فناوری اطلاعات و خدمات نرم افزاری، ۹۹ هزار و ۱۴۳ قرارداد منعقده و بهره برداری از ۴۹ هزار و ۵۲۹ واحد صنعتی و سه هزار و ۲۴۵ واحد کارگاهی، زمینه اشتغال مستقیم ۹۸۷ هزار و ۷۵ نفر را در سراسر کشور فراهم کرده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: با توجه به تامین کسری نهادههای اولیه تولید از محل واردات، توقع واردات دانش فنی به روز بذر، کود و سم را به کشور داریم.
ارزش سرمایه گذاریهای معدن و صنایع معدنی با راهبری ایمیدرو در استان کردستان در حال انجام است، از ۵۰.۴ هزار میلیارد تومان عبور میکند.
مدیرعامل پالایشگاه آبادان گفت:با بهرهبرداری از واحد شکست هیدروژنی که بخش اول فاز ۲ توسعه پالایشگاه آبادان است، روزانه ۴ میلیون لیتر به تولید گازوئیل این پالایشگاه افزوده شده است.
یکی از شرکتهای فناور، دستگاه نانوحبابساز هیدرودینامیکی را تولید کرده که قادر به تصفیه پساب صنایع با کارایی بالا و هزینه کم است. این دستگاه به مواد افزودنی نیاز ندارد و برای محیط زیست مشکلی ایجاد نمیکند.
دیدگاه بسته شده است.