به گزارش کنکاش فردا، علی اصغر علامه، مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر پارسیان در وبینار معرفی پتانسیل مناطق ویژه اقتصادی ایمیدرو ضمن اعلام آمادگی این منطقه برای استقبال از سرمایه گذاران صنعت فولاد و حوزه مواد معدنی گفت: این منطقه به لحاظ جغرافیایی یکی از فرصت های مناسب برای سرمایه گذاری در صنایع سنگین و انرژی بر است. به گفته وی، منطقه ویژه اقتصادی انرژی بر پارسیان با وسعت ۹۸۰۰هکتار یکی از منحصر به فرد ترین مناطق ویژه اقتصادی کشور است که موفق به اخذ مجوزهای منطقه ویژه، محیط زیست، بندر شده است. اوی افزود: این منطقه در مجاورت بیش از ۶۰ پالایشگاه و مجتمع پتروشیمی قرار داشته و نزدیکی به منطقه عسلویه و برخورداری از بندر را می توان ازجمله مزایای این منطقه ویژه اقتصادی عنوان کرد. علامه تصریح کرد: پیش بینی می شود بتوان در این منطقه ۱۰ میلیون تن پتروشیمی و ۴ میلیون تن فولاد(شامل صنایع بالادستی یا پایین دستی) تولید کرد و در این راستا مجوزها اخذ شده و سرمایه گذاران می توانند به راحتی سرمایه گذاری کنند. وی ادامه داد: در حال حاضر ۱۸ سرمایه گذار در این منطقه فعالیت دارند و تاکنون ۵ مجوز پتروشیمی و ۹ موافقت اصولی پتروشیمی صادر شده است. وی با اشاره به آب شیرین کن غرب استان هرمزگان گفت: این آب شیرین کن علاوه بر تامین آب شهر پارسیان، آب مورد نیاز مناطق ویژه اقتصادی پارسیان و لامرد را نیز تامین خواهد کرد که این امر فرصتی استثنائی برای سرمایه گذاران ایجاد خواهد کرد.
پست اسکله چهارم در آستانه راه اندازی مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر پارسیان ادامه داد: در بندر پارسیان ۱۹ پست اسکله تعریف که تعداد ۴ اسکله به پیمانکار واگذار شده است. از این بین، یک پست به بهره برداری رسیده و ۲ مورد دیگر نیز آماده افتتاح است. پست اسکله چهارم نیز در پاییز و تا پایان آبان سال جاری آماده بهره برداری خواهد شد. همچنین ساختمانهای موجود در این بندر تا پایان سال تکمیل خواهند شد. وی با اشاره به اینکه بندر پارسیان بزرگترین انبار مکانیزه کشور را در اختیار دارد اعلام کرد: از صنعت فولاد و محصولات فولادی دعوت می کنیم تا با توجه به امکانات ویژه این بندر، برای صادرات و واردات مواد معدنی و محصولات خود از بندر منطقه ویژه اقتصادی پارسیان استفاده کنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
محصولات باغی شهرستان ماهنشان به دلیل نبود صنایع تبدیلی و کمبود زیرساختها آنگونه که باید و شاید مورد بهرهبرداری قرار نمیگیرد و فرصتهای ارزشمندی در حوزه تولیدات کشاورزی این منطقه از دست میرود.
با تصویب پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران درخصوص احیا و حفاظت از جنگلهای زاگرس در هشتاد و یکمین نشست سالانه کمیسیون اقتصادی و اجتماعی ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ)، این موضوع در دستور کار مرکز آسیا و اقیانوسیه برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا (اپدیم) قرار گرفت.
بازرس کل قضایی استان کرمان با تشریح چالش های پیش روی شرکت ملی مس از جمله سهم خواهی برای انتصاب ها و استخدام ها گفت: مجبور کردن شرکت مس به تقسیم سود به جای سرمایه گذاری و توسعه صنایع پایین دستی از مشکلات این مجموعه است.
معاون سرمایه گذاری و تنظیم مقررات سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق (ساتبا) گفت: تلاش می شود بخش قابل توجهی از دستگاه های اجرایی و دولتی تا تابستان امسال به مولدهای خورشیدی مجهز شوند.
دیدگاه بسته شده است.