به گزارش کنکاش فردا، بر اساس آمار وزارت صنعت، معدن و تجارت، در مجموع پنج ماهه سال جاری، کنسانتره زغالسنگ و پس از آن ظروف شیشهای بیشترین افزایش تولید را داشتهاند. در مدت مذکور سال جاری به ترتیب ۸۱۷ هزار و ۱۰۰ تن کنسانتره زغالسنگ و ۳۷۶ هزار و ۲۰۰ تن ظروف شیشهای تولید شده که به نسبت ۶۸۱ هزار و ۹۰۰ تن کنسانتره زغالسنگ و ۳۲۷ هزار ظروف شیشهای تولید شده در مجموع پنج ماه نخست سال گذشته به ترتیب ۱۹.۸ درصد و ۱۵.۱ درصد افزایش تولید داشتهاند.
طی پنج ماهه ابتدایی امسال ۱۱ میلیون و ۹۲۰ هزار و ۵۰۰ تن فولاد خام تولید شده که نسبت به ۱۰ میلیون و ۸۴۴ هزار و ۱۰۰ تن تولید شده در مدت مشابه سال گذشته ۹.۹ درصد افزایش یافته است.
پس از آن محصولات فولادی با رشد هشت درصدی از ۹ میلیون و ۹۰۶ هزار تن تولیدی در مجموعه پنج ماهه نخست سال ۱۴۰۰ به ۱۰ میلیون و ۷۰۲ هزار و ۱۰۰ تن افزایش یافته است.
از ابتدای سال ۱۴۰۱ تا پایان مرداد ماه بالغ ۵۴۸ هزار تن (۵۴۸ هزار و ۴۰۰ تن) شیشه جام در داخل تولید شده که نسبت به ۵۷۶ هزار و ۱۰۰ تن تولیدی در پنج ماهه سال گذشته پنج درصد رشد یافته است.
تولید آلومینا نیز در مدت مذکور سال جاری ۳.۴ درصد بیشتر شده و در لیست افزایش تولیدهای معدنی قرار گرفته است. در پنج ماهه امسال ۱۰۷ هزار و ۴۰۰ تن آلومینا تولید شده و این در حالیست که میزان تولید آن در مدت مشابه سال گذشته ۱۰۳ هزار و ۸۰۰ تن ثبت شده بود.
در نهایت کمترین رشد تولید محصولات منتخب معدنی مختص کاشی و سرامیک است که با رشد ۲.۶ درصدی ۱۹۶ میلیون و ۳۲۱ هزار و ۱۰۰ متر مربع تولید شده است؛ در مدت مشابه سال گذشته ۱۹۱ میلیون و ۳۰۰ هزار و ۱۰۰ متر مربع از این محصول در کشور تولید شده بود.
کاتد مس، سیمان، ظروف چینی و چینی بهداشتی در ریزش تولید ریزش تولید
طبق آمار وزارت صنعت، معدن و تجارت، تولید سیمان و کاتد مس در پنج ماهه ۱۴۰۱ نسبت به مدت مشابه سال گذشته هر یک ۲.۲ درصد کمتر شده است.
در حالی که از ابتدای فروردین تا پایان مرداد ماه ۱۴۰۰ به ترتیب ۱۲۵ هزار و ۴۰۰ تن کاتد مس و ۲۶ میلیون و ۵۲۷ هزار و ۶۰۰ تن سیمان در کشور تولید شد؛ میزان تولید آنها در مدت مشابه سال جاری کاهش یافته است. در پنج ماهه سال جاری ۱۲۲ هزار و ۶۰۰ تن کاتد مس و ۲۵ میلیون و ۹۸۲ هزار و ۶۰۰ تن سیمان تولید شده است.
تولید ظروف چینی نیز در مدت مذکور سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳.۶ درصد کمتر شده و به ۲۴ هزار و ۳۰۰ تن رسیده است. در مجموع پنج ماه ابتدایی سال ۱۴۰۰، میزان تولید این محصول ۲۵ هزار و ۲۰۰ تن ثبت شده است.
طبق این گزارش، بیشترین میزان افت تولید محصولات منتخب معدنی متعلق به چینی بهداشتی است. در این مدت ۳۵ هزار و ۹۰۰ تن چینی بهداشتی تولید شده در حالیکه در پنج ماهه ۱۴۰۰ قریب به ۴۴ هزار تن (۴۳ هزار و ۶۰۰ تن) چینی بهداشتی در کشور تولید شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
محصولات باغی شهرستان ماهنشان به دلیل نبود صنایع تبدیلی و کمبود زیرساختها آنگونه که باید و شاید مورد بهرهبرداری قرار نمیگیرد و فرصتهای ارزشمندی در حوزه تولیدات کشاورزی این منطقه از دست میرود.
با تصویب پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران درخصوص احیا و حفاظت از جنگلهای زاگرس در هشتاد و یکمین نشست سالانه کمیسیون اقتصادی و اجتماعی ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ)، این موضوع در دستور کار مرکز آسیا و اقیانوسیه برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا (اپدیم) قرار گرفت.
بازرس کل قضایی استان کرمان با تشریح چالش های پیش روی شرکت ملی مس از جمله سهم خواهی برای انتصاب ها و استخدام ها گفت: مجبور کردن شرکت مس به تقسیم سود به جای سرمایه گذاری و توسعه صنایع پایین دستی از مشکلات این مجموعه است.
معاون سرمایه گذاری و تنظیم مقررات سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق (ساتبا) گفت: تلاش می شود بخش قابل توجهی از دستگاه های اجرایی و دولتی تا تابستان امسال به مولدهای خورشیدی مجهز شوند.
دیدگاه بسته شده است.