به گزارش کنکاش فردا، تاکنون از ۳۱ ساختگاه (سایت) احداث نیروگاه طبق تفاهمنامه بین وزارتخانههای صنعت، معدن و تجارت و نیرو، عملیات اجرایی هشت ساختگاه آغاز شده است.
شرکتهای فولاد مبارکه (یکهزار و ۵۰۰ مگاوات)، گلگهر(یکهزار مگاوات)، آلومینیوم المهدی (۶۶۰ مگاوات)، فولاد خوزستان (۵۰۰ مگاوات)، توسعه معادن و فلزات (۳۸۰ مگاوات)، آلومینیوم جنوب (۳۱۵ مگاوات) و فولاد غرب آسیا (۲۵ مگاوات) شرکتهایی هستند که عملیات ساخت نیروگاه را آغاز کردهاند.
۲۳ شرکت دیگر در پروژه ساخت نیروگاه در «دوره پیشبرد» قرار دارند که از جمله میتوان به مجتمع فولاد شادگان، منطقه ویژه اقتصادی پارسیان و شرکتهای آلومینای ایران، ملیمس و هرمزگان اشاره کرد.
دوره پیشبرد شامل انتخاب مشاور، انجام مطالعات اولیه، انتخاب ساختگاه، مطالعات شبکه، مطالعات و اخذ مجوزهای محیطزیست، مجوزهای پدافند غیرعامل، تامین آب و سوخت پروژه، تامین مالی و انتخاب پیمانکار است.
به گزارش ایرنا، ظرفیت مورد تقاضا برای احداث نیروگاه در شروع تفاهمنامه ۱۰ هزار مگاوات بود که با استقبال انجام شده، در یک مرحله به ۱۲ هزار و در حال حاضر به ۱۶ هزار و ۵۰۰ مگاوات افزایشیافته است.
فروردین امسال تفاهمنامه ساخت نیروگاهها توسط صنایع در صحن علنی مجلس شورای اسلامی تصویب شد و پشتوانه قانونی به خود گرفت و برایناساس وزارتخانههای نیرو، صمت و نفت ملزم به اجرای آن شدند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون جهادکشاورزی از امضای ۱۷ قرارداد در زمینه های مختلف کودهای زیستی، آفتکش ها، لبنیات بین پژوهشگاه بیوتکنولوژی و بخش خصوصی خبر داد.
رئیس پژوهشگاه نیرو گفت: سال گذشته نزدیکبه ۱۳۰ میلیارد دلار منابع در بخش انرژی به دلایلی مانند اتلاف انرژی و پرداخت یارانهها در این حوزه از دست رفت.
سرپرست معاونت امور پستی، ارتباطی و فناوری اطلاعات از ایجاد امکان ثبت شکایت از تماسهای صوتی ارزش افزوده تبلیغاتی مزاحم و ناخواسته در سامانه ثبت و پاسخگویی به شکایات ۱۹۵ خبر داد.
روز سهشنبه 18 دی ماه 1403، نشست خبری مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه با اهالی رسانه در حاشیه نخستین روز از ششمین دوره جشنواره ملی فولاد در برج میلاد برگزار شد.
دیدگاه بسته شده است.