به گزارش کنکاش فردا، تولید مواد معدنی برزیل طی سال ۲۰۲۲ میلادی به یک میلیارد و ۵۰ میلیون تن رسید که این میزان حاکی از افت ۱۲ درصدی نسبت به تولید سال ۲۰۲۱ میلادی است.
درآمد ۴۸میلیارد دلاری معادن
این در حالی است که طی سال ۲۰۲۲ میلادی میزان درآمد بخش معدن برزیل با رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال پیش از آن به ۴۸ میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار افزایش یافت.
برزیل با بیش از ۳۰۰۰ معدن یکی از پنج تولیدکننده برترمواد معدنی در جهان محسوب می شود. این کشور با برخورداری از ذخایر ۲۹ میلیارد تنی سنگ آهن و سهم ۲۰ درصدی از تولید جهانی این محصول، دومین کشور از نظر ذخایر و نیز صادرات سنگ آهن در جهان به شمار می رود.
علاوه بر این، برزیل در میان ۵ تولیدکننده برتر بوکسیت و قلع جهان نیز قرار دارد. همچنین این کشور از بزرگترین دارندگان مواد معدنی فلزی نظیر نئوبیوم و نیکل و همچنین از تولید کننده بزرگ فلزات گرانبها مانند طلا است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
محصولات باغی شهرستان ماهنشان به دلیل نبود صنایع تبدیلی و کمبود زیرساختها آنگونه که باید و شاید مورد بهرهبرداری قرار نمیگیرد و فرصتهای ارزشمندی در حوزه تولیدات کشاورزی این منطقه از دست میرود.
با تصویب پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران درخصوص احیا و حفاظت از جنگلهای زاگرس در هشتاد و یکمین نشست سالانه کمیسیون اقتصادی و اجتماعی ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ)، این موضوع در دستور کار مرکز آسیا و اقیانوسیه برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا (اپدیم) قرار گرفت.
بازرس کل قضایی استان کرمان با تشریح چالش های پیش روی شرکت ملی مس از جمله سهم خواهی برای انتصاب ها و استخدام ها گفت: مجبور کردن شرکت مس به تقسیم سود به جای سرمایه گذاری و توسعه صنایع پایین دستی از مشکلات این مجموعه است.
معاون سرمایه گذاری و تنظیم مقررات سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق (ساتبا) گفت: تلاش می شود بخش قابل توجهی از دستگاه های اجرایی و دولتی تا تابستان امسال به مولدهای خورشیدی مجهز شوند.
دیدگاه بسته شده است.