به گزارش کنکاش فردا، شرکت های بزرگ بخش معدن و صنایع معدنی همچون ملی صنایع مس، فولاد مبارکه، فولاد خوزستان، چادرملو، گل گهر، گهر زمین، آلومینیوم جنوب، تهیه و تولید مواد معدنی، فولاد هرمزگان، فولاد خراسان، آلومینای ایران، مناطق ویژه اقتصادی تحت پوشش ایمیدرو و غیره در این برنامه صرفه جویی ارزی مشارکت داشته اند.
طبق این برنامه، صرفه جویی ارزی بیش از ۵۰۰ میلیون دلار(از طریق بومی سازی) تا پایان امسال هدفگذاری شده است.
طبق گزارش “دفتر بومی سازی و ساخت داخل ایمیدرو” در راستای هدفگذاری صرفه جویی ارزی از محل بومی سازی و استفاده از ظرفیت ها و توانمندی های داخل کشور، برنامه ها و اقدامات شرکت ها به طور منظم پایش می شود.
بومی سازی قطعات و تجهیزات مورد نیاز صنایع طی سال های گذشته، موجب شد تا خطوط تولید در شرایط تحریم به دلیل تامین به موقع قطعات، دچار وقفه نشوند. “بومی سازی” از جمله راهبردهای اصلی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو) محسوب می شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
محصولات باغی شهرستان ماهنشان به دلیل نبود صنایع تبدیلی و کمبود زیرساختها آنگونه که باید و شاید مورد بهرهبرداری قرار نمیگیرد و فرصتهای ارزشمندی در حوزه تولیدات کشاورزی این منطقه از دست میرود.
با تصویب پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران درخصوص احیا و حفاظت از جنگلهای زاگرس در هشتاد و یکمین نشست سالانه کمیسیون اقتصادی و اجتماعی ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ)، این موضوع در دستور کار مرکز آسیا و اقیانوسیه برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا (اپدیم) قرار گرفت.
بازرس کل قضایی استان کرمان با تشریح چالش های پیش روی شرکت ملی مس از جمله سهم خواهی برای انتصاب ها و استخدام ها گفت: مجبور کردن شرکت مس به تقسیم سود به جای سرمایه گذاری و توسعه صنایع پایین دستی از مشکلات این مجموعه است.
معاون سرمایه گذاری و تنظیم مقررات سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق (ساتبا) گفت: تلاش می شود بخش قابل توجهی از دستگاه های اجرایی و دولتی تا تابستان امسال به مولدهای خورشیدی مجهز شوند.
دیدگاه بسته شده است.