به گزارش کنکاش فردا، علی محمد سلیمانی با بیان این مطلب اظهار داشت: طبق آخرین گزارش طرح احداث کارخانه کنسانتره تیتانیوم کهنوج (اسفند ۱۴۰۱)، میزان پیشرفت تاسیسات گاز رسانی ۸۴٫۶۷ درصد، واحد سنگ شکن ۷۵٫۴ درصد، واحد فرآوری ۶۸٫۸۷ درصد، تاسیسات برق (پست ۲۳۰ کیلوولت) ۶۷٫۶ درصد و تاسیسات آب ۶۱ درصد بوده است.
وی افزود: در بخش معدن با پیشرفت ۷۳ درصدی نیز ۴۹ گمانه ایجاد شده و ۳۴۳۰ متر حفاری صورت گرفته است. پیش بینی شده این طرح با هدف تولید ۱۳۰ هزار تن کنسانتره ایلمنیت، اوایل ۱۴۰۳ به بهره برداری برسد.
صرف ۱۴۴ میلیارد تومان توسط ایمیدرو
مجری طرح کمک به تأمین زیربناهای واحد فرآوری تیتانیوم کهنوج با اشاره به اینکه برای اجرای این طرح، ۱۸۰۰ میلیارد تومان و ۲۷ میلیون یورو سرمایه گذاری برآورد شده، گفت: تا پایان سال ۱۴۰۱، حدود ۱۴۱۰ میلیارد تومان و ۲۳ میلیون یورو توسط سرمایه گذار بخش خصوصی و حدود ۱۴۴ میلیارد تومان از محل منابع عمومی و داخلی ایمیدرو هزینه شده است.
وی ادامه داد: با بهره برداری از طرح مذکور، ۲۲۰۰ نفر به طور مستقیم و غیر مستقیم به کار مشغول خواهند شد.
مجتمع فرآوری تیتانیوم کهنوج (واحد نیمه صنعتی و کارخانه در حال احداث تولید کنسانتره) در کیلومتر ۲۵ جاده کهنوج به بندرعباس واقع شده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
محصولات باغی شهرستان ماهنشان به دلیل نبود صنایع تبدیلی و کمبود زیرساختها آنگونه که باید و شاید مورد بهرهبرداری قرار نمیگیرد و فرصتهای ارزشمندی در حوزه تولیدات کشاورزی این منطقه از دست میرود.
با تصویب پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران درخصوص احیا و حفاظت از جنگلهای زاگرس در هشتاد و یکمین نشست سالانه کمیسیون اقتصادی و اجتماعی ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ)، این موضوع در دستور کار مرکز آسیا و اقیانوسیه برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا (اپدیم) قرار گرفت.
بازرس کل قضایی استان کرمان با تشریح چالش های پیش روی شرکت ملی مس از جمله سهم خواهی برای انتصاب ها و استخدام ها گفت: مجبور کردن شرکت مس به تقسیم سود به جای سرمایه گذاری و توسعه صنایع پایین دستی از مشکلات این مجموعه است.
معاون سرمایه گذاری و تنظیم مقررات سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق (ساتبا) گفت: تلاش می شود بخش قابل توجهی از دستگاه های اجرایی و دولتی تا تابستان امسال به مولدهای خورشیدی مجهز شوند.
دیدگاه بسته شده است.