به گزارش کنکاش فردا، موضوع این تفاهمنامه که «سیدعلیرضا شجاعی» سرپرست دانشگاه صنایع و معادن ایران و «حمید سیمرغ» سرپرست پژوهشکده میکروالکترونیک ایران آن را امضاء کردند، همکاری در فناوریهای بیوالکترونیک، میکروالکترونیک، نانوالکترونیک، انرژیهای تجدیدپذیر و فعالیتهای دانشبنیان و نوآورانه برای رفع نیازهای صنعت و معدن است.
در این مراسم، شجاعی با اشاره به آییننامه حمایت از «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین» در حوزه صنعت، معدن و تجارت مصوبه هیأت دولت، گفت: بر اساس ماده ۲۵ این آییننامه، دولت به وزارت صنعت، معدن و تجارت اجازه داده از ظرفیت دانشگاه صنایع و معادن ایران برای توسعه برنامههای دانشبنیان در بخش صنعت، معدن و تجارت و تقویت سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) در توسعه فعالیتهایش و نیز تربیت متخصصان و مدیران صنعتی و معدنی در حوزههای جدید همچون انقلاب صنعتی چهارم و هوشمندسازی اقدام کند.
وی ادامهداد: با توجه به اینکه پژوهشکده میکروالکترونیک زیرمجموعه ایدرو است و در حوزه پژوهشهای کاربردی و تجاریسازی دستاوردهای پژوهشی در صنایع میکروالکترونیک، فناوری اطلاعات و ارتباطات، سیستمهای الکترونیکی و مخابراتی فعالیت دارد، بر این اساس تفاهم شد تا اجرای پروژههای پژوهشی مشترک، همکاری در طراحی و اجرای دوره آموزشی جامع اینترنت اشیا و همکاری برای راهاندازی مرکز نوآوری و تجاریسازی در دستور کار طرفین قرار گیرد.
سرپرست دانشگاه صنایع و معادن ایران، چشم انداز دانشگاه را تبدیل شدن به مرکز پیشرو آموزشهای تخصصی و کاربردی در حوزههای صنعتی، معدنی و تجاری برشمرد و تاکید کرد: دانشگاه صنایع و معادن ایران به منظور فراهم آوردن زمینه همکاری های سازنده برای توسعه فنآوری و نوآوری، تسهیل ، ایجاد، مشارکت و بهره گیری از تواناییهای علمی، آموزشی و تحقیقاتی و بسط آموزش های کاربردی و مهارتی برای تربیت نیروی انسانی متخصص و مدیران و کارشناسان خبره و کارآمد در بخش های صنعت، معدن و تجارت تفاهمنامههایی را با دانشگاهها، پژوهشکدهها و مراکز تخصصی به امضا رسانده است.
در این مراسم که به میزبانی ایدرو برگزار شد، «حمید بازارگان» معاون صنایع پیشرفته و پروژههای کلان انرژی ایدرو گفت: در برگزاری دوره های آموزشی و پژوهشی در تربیت مدیران برای توسعه صنعتی باید فضای کسب و کارهای نوین را در نظر بگیریم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
محصولات باغی شهرستان ماهنشان به دلیل نبود صنایع تبدیلی و کمبود زیرساختها آنگونه که باید و شاید مورد بهرهبرداری قرار نمیگیرد و فرصتهای ارزشمندی در حوزه تولیدات کشاورزی این منطقه از دست میرود.
با تصویب پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران درخصوص احیا و حفاظت از جنگلهای زاگرس در هشتاد و یکمین نشست سالانه کمیسیون اقتصادی و اجتماعی ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ)، این موضوع در دستور کار مرکز آسیا و اقیانوسیه برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا (اپدیم) قرار گرفت.
بازرس کل قضایی استان کرمان با تشریح چالش های پیش روی شرکت ملی مس از جمله سهم خواهی برای انتصاب ها و استخدام ها گفت: مجبور کردن شرکت مس به تقسیم سود به جای سرمایه گذاری و توسعه صنایع پایین دستی از مشکلات این مجموعه است.
معاون سرمایه گذاری و تنظیم مقررات سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق (ساتبا) گفت: تلاش می شود بخش قابل توجهی از دستگاه های اجرایی و دولتی تا تابستان امسال به مولدهای خورشیدی مجهز شوند.
دیدگاه بسته شده است.