به گزارش کنکاش فردا، یادگار احمدی روز چهارشنبه به رسانه ها گفت: با توجه به شاخص های مهم رشد اقتصادی در استان سمنان، رشد اقتصادی ایجاد شده در بخش معدن استان در سال گذشته ۲۵.۹۵ درصد بود که نسبت به برنامه پیش بینی شده، تحقق ۲۰۷ درصدی داشت.
وی با اشاره به شاخص های مهم تحقق یافته استان سمنان در سال ۱۴۰۱ تصریح کرد: در بخش صنعت استان رشد اقتصادی ۱۵.۴۹ محقق شد که نسبت به برنامه پیش بینی افزایش ۱۳۰ درصدی این شاخص در استان رقم خورد.
مدیرکل صنعت ، معدن و تجارت استان سمنان اظهار داشت: با توجه به برنامه ابلاغی در خصوص تحقق رشد اقتصادی ۸.۶ درصدی در استان، پیش بینی شده بود که این میزان رشد در بخش صنعت ۱۱.۹ درصد و در بخش معدن ۱۲.۵ درصد بر اساس ۲ شاخص سرمایه گذاری و بهره وری انجام شود که این رشد در استان با تحقق ۲۰۷ درصدی در بخش معدن و ۱۳۰ درصدی در بخش صنعت به سرانجام رسید.
وی با اشاره به برخی شاخص های مهم رشد اقتصادی در استان، بیان کرد: سرمایه گذاری جهت تکمیل طرح های در دست اجرا، جایگزینی واردات و ساخت داخل، فعالسازی واحدهای راکد ، افزایش ظرفیت تولید واحدهای تولیدی کمتر از ۳۰ درصد ، افزایش تولید در واحدها و ارزش ایجادی بر اساس افزایش میزان استخراج واقعی پروانه های موجود، از مهمترین شاخص های رشد اقتصادی استان در حوزه صنعت و معدن بود که در سال گذشته محقق و منجر به رشد اقتصادی در استان شد.
مدیرکل صنعت ، معدن و تجارت استان سمنان اضافه کرد: افزایش ظرفیت ۱۶۱ واحد زیر ظرفیت، راه اندازی و احیا ۳۰ واحد تولیدی راکد ، صرفه جویی ۱۲۰ میلیون دلاری ارزی ، پرداخت تسهیلات رونق تولید بالغ بر ۳.۱ هزار میلیارد تومان و ارزش ایجادی بر اساس افزایش میزان استخراج واقعی پروانه های موجود معادن به ارزش بالغ بر ۱۲ هزار میلیارد تومان، از مهمترین اقدامات انجام گرفته در جهت رشد اقتصادی در بخش های صنعت و معدن استان طی سال گذشته بود.
سمنان دومین استان برتر کشور در زمینه اشتغالزایی و راستیآزمایی براساس گزارشها در سال ۱۴۰۱ معرفی شد و از لحاظ رشد اقتصادی نیز در جایگاه سومین استان کشور قرار گرفت.
با رویکرد دولت مردمی آیت الله رئیسی و دولتمردان و مسوولان استان سمنان، رشد اقتصادی استان با احیای بالغ بر ۸۰ واحد تولیدی و صنعتی راکد موجب شد تا نرخ بیکاری استان در سال ۱۴۰۱ پس از سالها به عدد پنج و هفت دهم درصد کاهش یابد.
صنایع استان سمنان با سرمایه گذاری ۱۴ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومانی برای ۵۸ هزار نفر اشتغالزایی داشتند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
محصولات باغی شهرستان ماهنشان به دلیل نبود صنایع تبدیلی و کمبود زیرساختها آنگونه که باید و شاید مورد بهرهبرداری قرار نمیگیرد و فرصتهای ارزشمندی در حوزه تولیدات کشاورزی این منطقه از دست میرود.
با تصویب پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران درخصوص احیا و حفاظت از جنگلهای زاگرس در هشتاد و یکمین نشست سالانه کمیسیون اقتصادی و اجتماعی ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ)، این موضوع در دستور کار مرکز آسیا و اقیانوسیه برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا (اپدیم) قرار گرفت.
بازرس کل قضایی استان کرمان با تشریح چالش های پیش روی شرکت ملی مس از جمله سهم خواهی برای انتصاب ها و استخدام ها گفت: مجبور کردن شرکت مس به تقسیم سود به جای سرمایه گذاری و توسعه صنایع پایین دستی از مشکلات این مجموعه است.
معاون سرمایه گذاری و تنظیم مقررات سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق (ساتبا) گفت: تلاش می شود بخش قابل توجهی از دستگاه های اجرایی و دولتی تا تابستان امسال به مولدهای خورشیدی مجهز شوند.
دیدگاه بسته شده است.